Gizemanne Kızlar Kanz K-Go travel sistem bebek arabası kullanan memnun kalan ya da deneyimini paylaşabilecek var mı aranız da sipariş verdim ama karar veremiyorum tam olarak 🥹
nmtock41 Gizemanne biz de bundan aldık çok hoşuma gitti diye daha kullanmadık ama biraz pişmanlık duyuyor gibiyim ağır sanki hem bebeği hem arabayı nasıl taşıcam diye düşünüyorum 🤨 daha hafif kolay taşınanlar var aslında … -
Kivircikgebe Bende beğeniyordum gidip baktım beğendim bir ay önce aldık fakat henüz kullanmaya başlamadık nasipse doğumumuz Ağustos sonu inşallah o zaman deneyimlicez
Gizemanne nmtock41 ben de görmeden intten aldım ama daha gelmedi travellar genelde ağır oluyor galiba baston ya da kabin boylar daha hafif oluyor sanırım ben de korkuyorum pişman olur muyum diye 🥲🥲🥲🥲
nmtock41 Gizemanne kullandıkça anlayacağız onu sanırım aslında eşimle baya bi inceledik en mantıklısı en güzeli o geldi ama sonradan aç kapa yaparken tek başıma zorlanınca acaba mı dedim 🫣🫢
Kivircikgebe Gizemanne normal diyelim mesela diğer markalara da baktım hepsinin illa bi ağırlığı var ya çok hafif olanlar da bence uçuk rakamlardan başlıyor
Ddeva123 Gizemanne evet ve araba da bana hafif geldi . E bebekte deneyip aldım. Umarım kullanırken de aynı düşüncelere sahip olurum 😄