Mabelbebek Merhaba arkadaşlar Mayıs 17 de regli oldum. Ve bugün hastaneye kızımı kontorle götürünce midem cok kötüydü her ihtimale karşı kanda btcg baktırdım ve sonuç 46 çıktı cok düsuk degil mi sizce yardımcı olursanız sevinirim.
Deletedmom_12 Mabelbebek hamilesiniz muhtemelen gununuz gectimi düsük cikmasinin bir önemi olmadiğini soyluyolar genelde onemli olan iki kay artmasi diyolar
Eldgrn Mabelbebek ben gecimenin 1 günü 5.67 ile öğrendim canım düşük olması değil 2 günde bir kan ver 2 katına çıkmasını takip hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Annesininportakali53 Mabelbebek daha adet tarihiniz bugün 46 çıkması normal bazıları daha da düşük bir degerle öğreniyor önemli olan değerin yüksek veya düşük olması değil önemli olan iki günde iki kat sağlıklı bir şekilde artması 🥰
Mabelbebek Cevaplarınız icin cok teşekkür ederim istenmeyen bir gebelik olduğu icin mutlu olamıyorum. Daha 9 aylık bebeğim var ve ben serkilaj dikişi attirmak zorundayım yatalak gibi yaşamıyorum gebelik sürecinde kendimi cok kötü hissediyorum