M-eng95
Bet7408 kuzucumoglum Arife18
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Biz 38+3 te kavuştuk tosuncuga benim en yakın arkadaşım ebe doktorumda bir kaç gün öncesinden habsimdi geldi ha iki hafta sonra dedi bende arkadaşıma anlattım oda öyle bir yürüyüş yap ki bacaklarım titresin yorgunluktan ama vaktini iyi ayarla uyuyup guctoplaman lazım dedi bende bir gece öncesinden yaklaşık 3 4 km yurudum eve çıkarken de binayı iki kez indim çıktım merdivenleri nasıl yoruldum ama anlatamam kan ter içinde kaldım sonra işte eve geçtim sıcak hatta dayana bileceğim kadar sıcak suda banyo yaptım çıktım üzerimi bile giyinmeden uyudum 🤣🤣saat 10 11 gibi uyudum yani sonra gece bir akıntı hissettim gelen pembe bir akintiydi anladım geliyor ama yine uyudum belimden ağrı bekledim saat iki gibi belimden vurmaya başladı ama hafifti akıntı devam ediyor bu arada bende biraz evde çekeyim dedim sonra vaz geçtim saat dörtte dedim ki ben hastaneye yürüyerek gidersem hızlanır ve öyle yaptım 🤣🤣💪 buçukta oradaydım ve üç cm açıklık vardı başka bir hastaneye sevk edildim hastaneye yarışın yapildiginda saat beşti ve benim acilmam beş buçuk altı olmuştu doğum haneye çıkana kadar yedi oldu o arada sancı çekiyorum yattım bir nst açılma sekiz bende artık nstyi çıkarın ben size bebek gelince haber vercem dedim ikinci dogumumda çünkü biliyordum artık biraz dayandım ve artık geldi oyleki doktorlar tebrik için hepsi odama geldi sagolsunlar benim onlara teşekkür etmem gerekirken onlar bana teşekkür ettiler 🤗 yani demem o ki istiyoruz seviyoruz biz yaparız ya biz anneyiz biz çocuklarımızın ağu demesinden derdini anliyoruz bunu mu asamayacagiz çok şükür Allah’a inşallah hepimizin doğumu sağlıkla bir avazda olur Allahım açıdan inletip derde kedere burumesin hiçbirinizi Allah’a emanet olun 🤲🤲🤲🤲🤲💐💐💐💐💐💐uzun oldu hakkınızı helal edin