Yaren56 Arkadaşlar ben geçen gün hastaneye gittim ve şeker yüklemesi için geç kaldığımı 28+2 öldüğümü söyledi ve yapamam dedi suyunun fazla olduğunu ve detaylı ultrasona yönlendirdi ayriyetten de benden de bu kan aldılar ama neden aldılar bilmiyorum bakarmısınız ne anlama geliyor. https://resimyukle.io/r/TgcHXXX8li
Tugceonur Yaren56 bazı gebeliklerlerde gebeliğe bağlı olarak şeker cıkabiliyor amniyon sıvısını yükselttiği için ayrıntılı bakılmış biraz
elifisik34 Yaren56 bende kendi irademle yaptırmadım kan değerlerim normal çıktı ama biraz endişelenmiyor değilim
Zytng Genel rutinlerimize bakmış, açlık şekeri bir de geriye dönük 3 aylık şeker ortalamasına bakmış. Normal gelmiş hepsi ama benimkiler de normal hatta sizinkinden daha iyi olmasına rağmen yüklemede gebelik şekeri çıktı
Yaren56 Tugceonur evet baktım ama anlam veremedim detayımı değilmi diye yarında özelde yapicam acaba yapacaklarıda bumu
Zytng elifisik34 diyet yapıyorum diyetle kontrol altındayım şu an. Yükleme çok önemli vaktini geçirmeden yaptırmak gerekiyor mutlaka. Gebelik şekeri ucunda malesef ölüm bile olabilen birşey çünkü
Ormanmeyveli Zytng Benimde 3 aylık kan değerim çok iyi çıkıyordu hatta açlık tokluklarım düşük çıkıyordu yüklemede şekerim olduğu ortaya çıktı hem de 200lü değerleri gördük acil diyete başladım bence yükleme çoook önemli
Zytng Tek seferlik bir yüklemeyle bebeğimizi farkında bile olmadığımız sayısız yükselmeden korumuş oluyoruz aslında. Şekerli su, zehir, çok zararlı vs demeden yaptırmak lazım kesinlikle