Nurkr Kızlar ikili test riski çıkıp perinatolojiye yönlendirilen varmı ben gittim bugün ya karnımdan sıvı alacaklardı yada fetal DNA testi dediler sıvıyı istemedim asla kan testi yaptıricam aranızda yaptıran varmı
Annesininportakali53 Nurkr yaptırmadim temiz çıkmıştı ama ikili test riskli çıkınca sivi yerine zaten fetal dna öneriliyor doğruluk payı %99 yani içiniz rahat olsun
Imnuha Nurkr merhaba ben fetal dna yaptırdım kan veriyorsunuz özel tup ve kutusuyla laboratuvara gönderiliyor yaklaşık 10 12 gün içinde sonuç geldi. Amniyosentez sıvısı daha riskli bende o nedenle tercih etmemiştim
Deletedmom727272 Ben tarama testleriyle uğraşmamak için yaptırdım, yurtdışına gitti 10.günde sonuçlandı genelde iki paket oluyor ya trizomi 13-18-21’e bakıyorlar ya da tamamına fiyat ona göre değişiyor ve hep euro dolar bazında😑 İnşallah sağlığı afiyeti yerindedir😊
Kuskoysunlaryoluna Deletedmom727272 ne güzel sevindim sizin adınıza. Nerde yaşıyorsunuz nerde yaptırmıştınız acaba?
Deletedmom727272 Kuskoysunlaryoluna İstanbul’da yaşıyorum, Eurofins firmasına yaptırdık Fransa’ya gitti numune.. Her şehirde temsilcisi var sanırım tavsiye ederim🙌🏻