Ecrin54 36+2 den meraba kızlar 🌸 8 ay boyunca çok rahat bi hamilelik geçirdim ama son ayda sancılar uykusuzluklar kaşıntılar hiç rahat bırakmadı 😒 benimle aynı haftalarda olanlar sizler ne durumdasınız bu postun altında birbirimize yardımcı olalım 🌸
RabiaKaratas Ecrin54 bende aynı öyleyim. İlk gebelihimde ne yalanci sanci ne bişey gördüm her hafta perde yikar asardim. Bu 2. De mahvoluyorum. 36 hafta oldu bugün tam. İlkini 38de doğurmuştum. Bunda da iki hafta sonra doğurur muyum merak ediyorum hiiiic dogurasim yok 😭🤣
Ayselrn Ecrin54 şuan 36 yım canım sancı tam olarak nasıl bişi ilk gebeliğim nasıl hissetmem gerekiyor
Yesim619 Ecrin54 alt tarafa yürürken baskı yapıyor birde sancı gecede gündüz de çok vuruyor birde sağ ayak topuguma birşey batar gibi oluyor ayakları min altı odun tas gibi üstüne basamiyorum buarada 35 haftaligim
Ecrin54 RabiaKaratas ben bir an önce doğurmak istiyorum hem ilk gebeliğim olduğu için hemde bu son ayları hiç sevmediğim için 🤷♀️
Ecrin54 Ayselrn bende adet sancısı gibi oluyor hiç geçmiyor hatta bunun için acile gittim nstye bağlandım bu aylarda bu sancılar normal bebek kanala giriyor dedi
RabiaKaratas Ecrin54 benimde 2. Olduğu için hiç dogurmak istemiyorum oğlum daha 2 yaşına girecek. İnan karnindayken her şey daha güzel 🤦 ne gazı bitiyo ne uyuyo ne emmesi.. hamilelik ne kadar zor olsada şuan tadını çıkarmaya bak
Mercimekos Ecrin54 bende 31 haftalık gebeyim ama adet sancım gibi geçmeyen sancım var, doğumun yakın zamanda olma ihtimali var mı ki
Ecrin54 Yesim619 evet baskı bendede oluyor baskı ve sancı bebeğin kanala girmesinden kaynaklı oluyormuş
Ecrin54 Mercimekos benim 32 haftalıkken başlamıştı adet gibi sancılarım o zamanda bebek hızla büyüdüğü için alanı daralıyor diye oluyor demişlerdi 🤷♀️