Eleonora Kizlar ultrasona göre 8 hafta, sata göre 9 hafta 3 günlügüz. Doktor geç döllenme dedi. Simdi biz kaç haftaligiz? Sata göre mi yoksa ultrasona göre mi hesaplamaliyim?
benimmdunyamm Eleonora sad göre benim 2 hafta geç döllenmem vardi 1 haftasını yakaladı 25 haftada şuan 1 hafta geriden geliyor bakalım belki son ay onu da yakalar
Sinem0135 Eleonora canım benım sata göre 11 ama ultrasona göre 9 hafta 1 günlük doktor bana da ultrasona göre kabul edecez dedı geç döllenme olmuş dedı .
alonee Eleonora benim ultrasonda çıkana göre hesapladı. Öyle devam ediyoruz dört gün önde çıkmıştı sattan
Deletedmom70006 Bu şekilde devam ederse doktor sat tarihini sistemden değiştirebiliyor. Benim de o şekildeydi sat tarihim güncellendi. Her doktor bu şekilde yapar mı bilmiyorum ama 😊
Eleonora Deletedmom70006 galiba bu sekilde devam edecek çünki doktor seni her zaman 7-10 gün geriden sayicaz dedi.
RabiaKaratas Yakalayıp yakalamasi sıkıntı oluyor mu ? Benimde bir hafts geriden geliyo doktor bişey demedi hiç önemsiz bişey mi bu durum
Eleonora RabiaKaratas ben bir risk olur mu diye sordum hayir dedi doktor, herkes ayni anda hamile kalmiyor geç döllenme ola biliyor dedi.
Eleonora Sinem0135 beni her zaman 7-10 gün geriden sayacaklarmis doktor öyle dedi. Ama haftami sata göre yazdi. Anlamadim
benimmdunyamm Eleonora benim Sad değiştirmedi baştan beri 2 hafta geç döllenmem vardi biliyordu artık doktor ona göre bakıyordu ama 25 haftada o 2 hafta geç döllenme 1 haftaya düştü yakaladı şuan sadece 1 hafta geriden geliyor o da sorun değil diyorlar sada göre bakıyor
Doga12345 Eleonora sat a göre hesepla canım çünkü bebek sonradan yetişiyor ve sat a göre devam ediyor