Benjaminannesi Serapcemre ahsha ilk doğumdan sonra ben de öyleydim hem kokuyor hem de insan dustayken terler mi ya 🤣🤣
cahillesohbetikestim Serapcemre zamanla azalıyor canım bende çok fenaydım o konuda şimdi daha da azaldı
Nai125 Serapcemre bendede olmustu deodorant vs kullanmadim. Dus sonrası ve günlük yıkama yapıyordum. Yikandiktan sonra ingiliz karbonatiyla surtup lavanta yagi suruyordum o sekilde devam ettim ve sonra gecti
Serapcemre Benjaminannesi Şu an hafif terleyınce daha fena oluyor ya benm hiç kokmazdı ki o yüzden şoktaym😏
zeytinkiz Serapcemre benımde öyleydi hemde sütüm südyene akgıgı için 1 damlada olsa o da koku yapıyomus ben onuda sonradan öğrenmiştim. Benım gecesi 6-7 ayı buldu anca kendi vücudumu toparlıyorum hormon konusunda. 9 ay oldu dogum yapalı 🥴
Tombulanne Serapcemre duşa girince yarımlimonu karbonata bandırıp koltuk altına pleeng gibi ovuyorum. Sonra normal duş. Senelerdir her duşta yaparım ve asla rolona bile gerek kalmaz koku tamamen bitiyor
Beyzossb Serapcemre 31 haftalık hamileyim günde 3 kez duşa giriyorum sürekli kokuyorum gibi geliyo çok sinir bozucu 🥲
minikkurabiyelerinannesi Serapcemre benimde öyleydi koltuk altıma karbonatlı su sürüyordum ikisini karıştırıp krem kıvamına getirip sürüyordum işe yaradı ☺️ O günden sonra hiç deodorant falan kullanmadım hala karbonatlı su kullanıyorum ben çok memnun kaldım dene istersen 🌸