[silindi] Kızlar kaset test yaptım. Adete 4-5-6 gün arası bişey var , çünkü 28-29-30-31 gün sürebiliyor döngüm. Kaset testte çıkmadı ama kendimde hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım bu ay sizce kasette çıkmamış olabilir mi 🥲
miranmomsss [silindi] erken gebelik testi yapabilirsiniz kaset testler adet gecikmeden yanıltıcı olabiliyor
Aysrgn Merhaba, regl gecikmeden test yapmak yanıltabilir ben şuan hamileyim geçen hafta kaset testde öık adı salı günü kanda 400 küsür çıktı bence pazartesi günü kana baktırıp emin olun şimdiden hayırlı olur inşallah🌸
[silindi] haticenurrr Yumurtlama takibi yapmadım canım ama son reglim 24 Mayıstı bat da 21-22-23-24 hazirandan biri düzensiz olduğundan
haticenurrr [silindi] yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya genellikle, eğer yumurtlama üzerinden daha idrarda görünecek kadar zaman gecmemisse o yüzden testte cıkmaz kuzum
Aysrgn [silindi] ¾ gün kala yaptım çıkmadı erken gebelik testi daha sonra 5 gün geçti normal test yaptım çıkmadı 2 gün sonra kan verdim kanda çıktı
[silindi] Aysrgn Yaaa demekki olabiliyor ümidimi kesmeyeyim 🥹 niye gözükmüyormuş doktor birşey dedi mi
Aysrgn [silindi] Dr. A hafta içi gideceğim randevu aldım belki saçma gelecek ama annemde kanda belli olurdu gebeliğim diyor idrarda çıkmazdı yor benim 2. Gebeliğim ilkide böyle olmuştu test yaptım aynı gün kan verdim testde çıkmadı kanda çıktı siz bence en kısa sürede kan verin netleştirin
Aysrgn [silindi] rica ederim ne demek Allah gönlünüze göre en hayırlı şenilde nasip etsin inşallah🙏🏻😊