Inan_busra40 Bet7408 enfeksiyondan dolayı kullandım canım iyi geldi iki günde attı enfeksiyonu 33. Haftada kullandım
Deletedmom547899 Bet7408 Doktorum enfeksiyon çıktığı için yanına bir antibiyotik ile birlikte vermişti.Bitirince tekrar tahlil yaptırdım enfeksiyon geçmedi.27.haftadayim
Deletedmom_12 Bet7408 ben kullandım Çok etkili emin olun 2 günde kesti kotu kokuyu falan hep kesti akıntı falan
Bet7408 La_le ne için vermişti doktor size acaba enfeksiyonum yok akıntım var doktor doğumdan önce vajina temizlensin dedi bi yan etkisi var mı
La_le Bet7408 benim enfeksiyon vardı akıntı ve koku vardı oyuzden kullandım kaçıncı haftdasiniz ben 37 deyim
La_le Bet7408 önceliğim normal ama artık dayanamiyrum ağrılar uykusuzluk açlık kusmalar bian önce doğurmak istiyorum sezaryan bile bazen aklımdan geçmiyor deqil yani ama haftaya belirlenecek çatı muanesi olucam ozaman netlescek sizin peki ne düşünüyorsun
Bet7408 La_le iki doğum şeklindenda aslında aşırı korkuyorum canım biraz tatlı ama şuanlık epiduralli normal düşünüyorum 37. Haftada doktorum çatı muaynesi yapıcam o zaman netleşecek