edaozdxx Kızlar günaydın herkese. 14. haftama girdim. Bu döneme kadar sadece 2 kilogram almışım. 50 ile başladım 52 kilodayım. Çok da güzel besleniyorum aslında ama kilo almıyorum. Sizler kaç kilo ie hamile kaldınız kaç kilodasınız acaba?
deniz2019 edaozdxx merhaba bence fazla bile kilo almışsınız doktorum bana 20. haftaya kadr 2-3 kilo alabilirsin dedi Boşuna üzmüşsünüz kendinizi 14 haftalık bebiş daha çok küçük zaten
Agg0207 Canım ne güzel işte az kilo almışsın bendr 16. Haftama kadar 3-4 kilo almıştım çok ideal ileri haftalarda zaten istemesen bile alıyosn
edaozdxx Agg0207 Ben de acaba ters giden bir durum mu söz konusu diye merak ettim de :) Yiyorum yiyorum bişi yok acaba herkes mi böyle ki diye sormak istedim 😄
Prensimingeliyo edaozdxx ben 16haftadayım daha hiç almadım İnşlh hiç almam🤩 bebek sağlıklı olduktan sonra hiç Bi sorun yok
Rasev edaozdxx kizzz ALLAH İyiligini versin😂32+3 haftalik hamileyim daha 3kilo aldim agzimda bos durmuyo hep yiyorum
Sedaahmet edaozdxx Ben 12+3 üm. 1 kilo almışım sadece. Bende çok yiyorum hatta kaç kilo aldım diye merak ediyordum kuzenimin evinde tartıldım sadece 1 kilo aldığımı görünce şaşırdım 😂
denizefe bende bıc kılo almadım son zamanlar alırsın ben ılk gebelıgımde son ay odemden dolayıda tabı bes kılo almısdım ama dgmdan fıss hepsı gttı 😂
momtobe8 Ben 14. Haftaya kadar 3 kilo verdim. Sonradan hepsini +4 ünü geri aldım🙈 şimdi 22 haftadayım. Biraz hızlı gitti bulantılar ilk bittiğinde de şimdi daha yavasladı. Zaten 20. Haftalarda 4-6 kilo arası alınması lazım. 14. Haftada 2 kilo gayet ideal:)