Cgrunul Kızlar maydonoz adet söktürücü etkisinde olduğu gibi hamilelikte düşüğe de neden oluyor diye okumuştum siz ne diyorsunuz bu konuda bilgisi olan var mı ?
moom222 Cgrunul cnm adet söktürücü iltihap söktürücü ayriyetten enfeksiyona iyi geliyor bn hamilelitken önce denedim ama dusugede sebep oluyor diye çok kişiden duydum okudum keza maydonoz dereotu bu tarz şeyler bnde yememeye özen gösteriyorum
iremss Cgrunul yani evet dediğinz doğru ama sonuçta 1 bağı alıp yemiyosn ya da kaynatıp içmiyosn bu sebeple doz önemli herşeyn fazlası zarra
Verasmommm Cgrunul herkes de gebelik sürecinde yeşillik yemek iyidir diyor ben çok tüketirim sabahları bağ bağ olmasa da 10 yaprak yerim kesin maydanoz dereotu roka bayılırım inşaallah kötü etkisi yoktur
iremss Cgrunul yani o miktarlar eser miktar diceğimz şeklde o yzden sorun olmaz önemli olan bağ bağ maydanz tüketmemek
saglikciaanne Kizlar oturup bağ bağ yerseniz bu sorun evet ama.salata içine koyduğunuz maydanoz düşüge sebep olmaz o zaman havucta tüketmemek gerek oda aynı etkiye sahip ama bunları oturup avuç avuç yerseniz sıkıntı içine üç beş kattiniz diye sıkıntı değil
Deletedmom70006 Ben haşlanmış yumurtada salatada yemeklerin yanında hep yiyordum su an 27 haftaligim. Abartmadan yedikten sonra suyunu kaynatıp içmedikten sonra korkma, zararı yok faydası var hatta.