Bia Arkadaşlar ilk hcg sağlık ocağındaydı 181,6 çıkmıştı 2. Si hastanede 516 çıktı 3. Sü sağlık ocağında 659 çıktı Ve ben hemşireyle konuşana kadar o kadar çok üzüldüm ki. Halbuki farklı cihazlarda ayarlar ve hassasiyetler farklı olabiliyormuş, fark bundanmış. ben bunu duyana kadar kendime hayatı zehir etmiştim bile... hemşire korkma sakın gebesin dedi Perşembe günü de doktor randevum var, içinizde farklı yerlerde hcg baktırıp farklı sonuçlar alan oldu mu? Biraz araştırdım, böyle olanlara rastladım internette
tugbaninmucizesi Bia ben ozelde yaptırmıştım hamile değildim tabi 0.100 cikmisti sağlık ocağında yaptırmıştim 2.59 çıkmıştı hepsinin birim farkı var canım 😊
gzmerdn Bia ama zaten hcg değeri hamilelik boyunca her gün yükselen bi değer sabah ve akşam yaptırsan aynı gün yine fark çıkar arasında hep artar hcg değeri
Yesimalmila Bia başıma gelmedi ama bi loborant olarak söylüyorum ayni laboratuvar da yaptirmak cok önemli. cihazlar farklı sonuclar verebilir. ayni yerde tekrarlat ve mutlaka 2 gün arayla yaptir yukselis orani yuzde yuze yakin olmasi gerekiyor
Guclubebek Bia bence 2 gün sonra sağlık ocağında tekrar ölçüm yaptır 1000 i geçince doktora git kuzum ben öyle yapmıştım