Ysmn5836 Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız kızlar rabbim kimseyi darda koymasın evlatlarimizi kollarimiza sağ salim almayı bizleri nasip eylesin ,🤲
twinboymama Kubra_miray_szr canim ben 16 gün önce gittim en son 24. haftanın başında. biri 810 gr biri 790 gr di
ozgnr-Al Demet2323 maşallah 🧿 sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız Allah’ın izniyle 🤲🏻 Mide yanmalarım çok var bu haftada 🤦🏻♀️ Ara sıra karnım sertleşiyor senin nasıl geçiyor 😍
Demet2323 ozgnr-Al valaha aynı şeyleri yaşıyoz bide ayaklarım şişiyor ve bebekler taş gibi yapıyorlar mide yanıyor kusuyom afedersin doktor bebeklere zarar vermicek bı ilaç yazicam dedi dün yazdı bugün kullanmayı unutum yarın kulanicam inşallah sende doktoruna şöyle cnm
ozgnr-Al Demet2323 rabbim hepimizin yardımcısı olsun 1 hafta var kontrolüme gittiğimde şikayetlerimi söyleyeceğim ☹️🫶🏻
Demet2323 ozgnr-Al kizz bide bacağımın biri her sabah kasilmiyormu canım gidiyor resmen sagsalim aliriz inşallah kucağımıza🤲
Anisalenamom Demet2323 Kalca agrimdan ayagimin üstüne basamiyorum tek sikintim bu seninkilerin cinsiyet ne ?