Edayslm Umay255 ilk kız nası dediler canım cıkıntı var ama kız gibi dedi cıkıntı olunca erkek olurmu kafam karıştı
Edayslm 123merveemir canım benimde 12 haftada cıkıntı var ama kız cıkıntısı dedi sonra erkek denirmi bilemem sana nasıl kız demisti cıkıntı varmıydı sendede
123merveemir Edayslm 5 yıl önceydi canım ya ilk oğlumda öyle demişti doktor. Bu 2.gebeliğimde 12 haftalıkken erkek dedi sonra da değişmedi
Edayslm Arzuu17 banada kız cıkıntısı var kız bence ama net diyemem dedi cıkıntı deyince kafam karıstı sizin nasıl degisti
Edayslm Serraee canım size nasıl kız dedi bizede cıkıntı var ama kız cıkıntısı gibi dedi erkek olurmu diye kfam karıstı cıkıntı görmüsmüydü sendede
Serraee Edayslm 12.haftada kıza benziyor dedi ama kemik yapısı mı cıkıntıdan dolayı mı dedi bilmiyorum 16. haftada net gördü kesin erkek değişmez dedi canım sen kacıncı haftadasın?
Edayslm Serraee ben 12 haftadayım cıkıntı kız cıkıntısına benziyor ama net bişey diyemem dedi o cıkıntı büyüyenlerde var bende bilemedim
gonulmusic Ben 14. Haftada erkek dediler yüzde 90 değişmez dedi 18. Haftamda kız oldugunu öğrenmiştim. Parti falan yapmıştık boşuna oldu 😀 şimdi 35+2yim kızımla İnşallah sağlıkla vaktinte kucağıma alırım 🧿🙏
Serraee Edayslm valla canım en dogru sonuö için beklemek gerekiyor kuzenim de benim yaşadıgımın aynısını yaşadı saglıklı olsun da bekleyelim yine😊
Edadeniz22 Hemsire__anne bizde önce erkeğe benziyor dendi sonradan kız dedi şimdi de tekrar erkeğe döndü 😅🙈 babada doğana kadar erkek demişler ama kızmışım yani 😅😅
Hemsire__anne Edadeniz22 anladım inş sağlıkla kucağımıza alırız . Cinsiyet önemli değil ama merak ediyor insan 😍😍