Brso0 Alya111 Benimde dolgum inanılmaz derecede ağrıyor az önce doktorumla görüştüm ağız gargarasi kullana bilirsin dedi majezikin gagasını aldık şimdi inşallah geçer
Bebegim_gulay Ben dün geceden beri ağrı çekiyorum bugün acile gittim dayanamadım birşey yapmadılar kanal tedavisi gerekiyor Muş , doktor dan onay almam lazımmış anestezi için, gebeyken Kanal tedavisi yapan var mi
Alya111 @Bebegim_gulay _gulay"#p22696028 Bebegim_gulay Az once bende gittim kanal tedavisi veya cekim yapilabiliyormus ama film cekilmesi gerekiyormus sadece film onerlmiyorlar augmentin diye bi ilac yazdilar asiri rahatlatti doktoruna sorup kullan istersen
Bebegim_gulay Alya111 iyi sevindim yapılabilmesine , ben 2 ay önce film çekmiştim hamile olduğumu bilmiyordum o zaman şimdi 4 aylık oldum , filmden kurtuldum iyi oldu ama sıra bulmak çok zor ağrı dayanilmaz oluyor
philologistmom Devlet genelde pek birşey yapmıyor. Hamile olduğunuzu duyar duymaz geri gönderiyor. Ben özelde doktor onayı alıp dolgu da yaptırdım diş de çektirdim.