miroski_22 Eveet kızlar 30. Haftama girmek üzereyim Allah nasip ederse kızım olacak isimli hastane çıkışı veya tulum şapka battaniye seti yaptırmak istiyorum bana memnun kaldığınız önerebileceğiniz sayfalar varsa yardımcı olur musunuz ?? Fiyat bilginiz varsa onu da yazarsanız çok sevinirim kızlar 🙏🙏
Pyrz_07 miroski_22 madrebebek sayfasından yaptım internet sitesi var hatta orda her setin fiyatı yazıyor ben sadece isimli tavşanlı tulum yaptırdım ama dediğiniz gibi battaniyeli setlerde vardı
mucizeleriimm miroski_22 ben 10lu hastane çıkışı 280 tl madrebebek ten yaptirdim ilave olarak taki yastigini 100 tlye aldim memnun kaldim yumusacik geldi urunlerim miroski_22
EsraBaykara miroski_22 bebeqon dan yaptırdım instagramda Diğer parçalar var diye tulum başlık bere yaptırdım sadece. 100₺ di mayısta. 12li set için 260₺ fiyat vermişlerdi yine. Bilginize
Sumyraa EsraBaykara baskilar çıkıyor diyorlar o yüzden tavsiye edilmio inslaalh sizinki güzel çıkar baskisi cikmaz
miroski_22 EsraBaykara çok güzel görünüyor canım ama ben nakışlı yaptırmak istiyorum nakislida yapiyorlarmi
Pelinakcn miroski_22 ben astralbaby sayfasından yaptıracağım, internet sitelerinde fiyat bilgisi var kaçlı set istiyorsanız, bakabilirsiniz
EsraBaykara Sumyraa ters çevirip yıkadım sonra ütüledim hiçbişey olmadı canım. Bir yada 2 kez giydiririm zaten,hatıra saklayacağım 😊 @miroski_22 sayfalarını inceleyebilirsiniz ama nakış yoktu sanırım..
Slnynk22 miroski_22 uygun fiyat organik baskı. İşleme değil. İnstagramda bebeqon isimli sayfadan yaptırdım. Ve cokta memnunum. Organik baskı işlemeden daha güzel. İşleme kas katı oluyor tersten ipleri cocugada degebilir bilmiyorum. Ama belirttigim sayfadan cok memnunum 260 tl di 12 parça yastık ve bez çanta dahil. Simdi bilmiyorum fiyat nefir ama piyasaya göre cok daha uygun kumaş kaliteside harika
Eflinimm miroski_22 bende instegramdan zeyra_tasarım diye siteden yaptırdım nakışlı fotoğraf atmayı bilmiyorum oyüzden atamadım ama gayet güzel geldi bende burdan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaptırdım hem kapı süsü hem tulum şapka eldiven set yaptırdım 305 TL battaniye falanda yapıyordu ama benim var diye istemedim bakabilirsin istersen ilgileri falanda güzeldi.