ymr Kan değerlerim sürekli düşüyor günde iki keZ ilaç içmeme rağmen 8.9 değerim. Hiç halim olmuyor rengim çok soluk. Kemiklerim dişlerim çok ağrıyor. KansıZlıktan bebeğime bişey olur diye korkuyorum😔bu kadar düşük kanı olan varmı nasıl atlattı
sudamlasi ymr kan değerlerimiz aynı geçen ay 9.1 di dün 8.9 çıktı bazen kolumu kıpırdatcak halim olmuyo😕
Yesimalmila ymr bende ayni dertten muzdaribim kan degerim ilaca rağmen yukselmiyor. dahiliyeye yönlendirdi. gecmezse nolacak bilmiyorum 😕
ymr sudamlasi peki doktorunuz ne önerdi nolcak şimdi napıcaz benimde öyle heryerim ağrıyor gözlerim kapanıyor
edaozdxx Ben yaklaşık 2 senedir Demir ve kan ilacı kullanıyorum. Aklına gelecek her ilacı da kullandım canım. Şu anda Ferplex Fol kullanıyorum sabah akşam. Ama bi faydası kesinlikle olmayacak biliyorum :) Ferifer Kaşık ilaçlar var. Vanilya tadında ondan 3 öğün düzenli bir şekilde yemeklerden önce içine limon damlatıp içince kan ve Demir oranım çok güzel bir şekilde yükselmişti. Şimdi Ferplex’i de o şekilde kullanıyorum. Eğer hap alıyosan kan ilacı olarak onun da ardından C vitamini olan mandalina limon gibi bişi ye ardına. Çok geçmiş olsun.
sudamlasi ymr benim ki genetik kan değerimi Dr henüz görmedi bende bilmiyorum ne yapcak kan takviyesi yapsa keşke
Rasev Kizlae 1pancar ve 1havucu rendeden gecirin 2tanede elma rendeleyip karistirip salata gibi yemekden once veya yemekden sonra yiyin 10gün kadar deneyin 👍🏻Sonucu mukemmel benimde kansizligim demir eksikligim var oyle yapiyorum
Rasev sudamlasi canim tadi iyi olmadiği icin elma katiyorum ben tatli oluyo ama kan coğaltiyo bi dene isdersen biazcik yap yiye bilirsen hergun yap oyle ye
Rasev sudamlasi evet😍 bak kiz goruyonmu ne kadar fark var bi lafda ben arastirip yaziyorum hep ilklerde azeri oldugumu bildikleri halde yazdiklarimi alay eden bile olmusdu😐nasilda sinirleniyodum😝
sudamlasi Rasev aman salla ya konuştuğumuz dilin ne önemi var anlaşabiliyo muyuz anlaşıyoruz herkes kendine baksın önce onların Türkçeleri çok mu güzel😄
Rasev sudamlasi aynenya😁vAlla çogunun yazdiklarini ben hic anlayamiyorum kuzum defalarca okudukdan sora anliyorum😂