Si-bel 27 +3 deyim bugün hiç hareket etmedi dün kıpır kipirdi bugün yok kalktığımdan bu yana yapmadığım kalamdi ne yapıyım bilemedim eşime de dedim haraket etmezse işten gelince goturek ama sizindemi öyle bebekler ne durumda .
FatmaNur_27 Si-bel canım ben 30 dan sonra her gün düzenli hissetmeye başladım 20 lerde bazen sürekli hissediyodum bazen bir gün boyunca hiç hissetmiyodum bilmiyorum tabiki yinede gidin hastaneye ama bende böyleydi yani çok şükür 37+6 haftaya yetiştik😊
tarcinnnn Si-bel biraz karnınızın etrafından dokunsanız dürtseniz falan sırt üstü sola doğru falan farklı farklı yatın.. hastaneye giderseniz de yazın lütfen
Si-bel minikmucizemmmmmmm yedim cnm 3 4 tane yedim bu saat kadar 2 3 saat bekleyerek yok bugün hareketleri yok aklıma kötü birseyde getirmek istemiyorum ama artık korkuyorum yani .
Si-bel minikmucizemmmmmmm yok cnm yasak bana iş görmek felan erken doğum riski var hamileliğin başından bu yana normalde sabah ya yatakta hissederdim hareketini yada yemek yedikten sonra bugün yok.
Si-bel FatmaNur_27 valla cnm inşallah ya ben bir tane 24 haftalık erken doğumla kaybetdim korkuyorum bunada birsey olacak diye o yüzden endişem.
Si-bel minikmucizemmmmmmm yok gitmedim cnm eşim geldi aksam yemek yedik ben yatdim eşim konuşur severek öyle yaparken tekmelemeye başladı şükür bugünde iyiz karnimdaki oğlan ama babaci olacak her hal sesini duysun yeterki .
Si-bel minikmucizemmmmmmm valla ben akşama kadar ne diller döküyorum ama babası geldimi sesini duyduğu anda nasıl tekmeliyor oğlan çocukları anneci olur derler ama bu benim sipa babaci 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍
minikmucizemmmmmmm Si-bel doğup büyüdüğü zaman değişir o canım mutlaka bırak babasi şimdilik tadını çıkarsin 😂