Mervesmom1 Kızlar 1 ay sonra detaylıya gireceğim de sonrasında kendi doktoruma muayene olmam gerekiyor mu?? İkisininde ücretleri ayrıymış sizler naptınız bilgi verir misiniz lütfen??
uraz_ve_annesi- Mervesmom1 benim doktorum raporları whatsapptan at bana demişti atmıştım bir sıkıntı yok demişti gitmedim tekrar normal günümde kontrol için, gittiğimde yine baktı sonuçlara yine sıkıntı görünmüyor demişti
benito Mervesmom1 benim doktorum son kontrolde detaylının sonuçlarını whatsapptan atarsın bana, istersen gelip elden de gösterebilirsin ama randevu alma çünkü muayene etmeyeceğim dedi. Kendi doktorum 24-25 hafta arası bekliyor muayeneye şeker yükleme testi için
baby22_ Mervesmom1 detaylıda her şeye bakılacağı için, kendi doktoruna üç hafta sonra gidebilirsin. Benim doktorum bana öyle demişti. Gelmene gerek yok onlar bizden daha detaylı bakıyorlar diye. Sadece detaylı raporlarını atmıştım maille kendisine.
Berenibeklerken Mervesmom1 ben doktora muayene günümde detaylıya gittim 1 saat öncesinde. Detaylı raporumu doktoruma götürdüm o da baktı ultrasonda raporuna da baktı. Öyle olmuştu benim.
esradgn123 Mervesmom1 Benim de iki hafta sonra detaylı ultrasonum var Eve gelince aynı soru geldi aklıma 🤦🏻♀️ Arayıp soracağım artık doktora
Melekprenses Bana detaylıdan sonra randevu almadan gel ben bakarım sonucuna demişti öyle yaptım ekstra ücret ödemeden zaten Ayrıntılıya bakan doktor da çok güzel anlattı kendi doktoruma sormaya bile gerek yoktu aslında.
Halfey Mervesmom1 detaylı oldum doktora raporu gösterdim sadece ücret ödemeden bi sıkıntı yok önümüzdeki ay görüşürüz dedi bu kadar 🤷🏻♀️
Irem88- Mervesmom1 doktorum detaylıya girdiğim ay bana gelmene gerek yok telefondan sonuçların bilgisini vermen yeterli dedi bende öyle yaptım
Mervesmom1 Ya ne güzel sizlere wpden at demiş bana ayrı gün banada randevu alırsın dedi gıcık oldum bakın şimdi neyse odasına çıkar rica ederm bakar mısınız diye randevu al derse eğer detaylıdan tatmin olduysam almam beklerim Bi süre daha
yasemin_- Mervesmom1 doktorum kendisi detaylıdan önceki randevuda gelmemi söylemişti yani detaylı ultrason dan sonra yanına gittim ve direk randevusuz müsait olduğu vakitte aldı bir de kendiai muayene etti