anne-oldum5 devlet özel çok hastane gezdim o zamanlar çam ve sakura hastanesinden haberim yoktu medipol mega da doğum yaptım çocuk kardioloji ekibi olan ve yoğunbakımı gelişmiş hastane tercih et mutlaka.Kızım ağır kalp hastasıydı normali kalbi kaldırmaz dediler 39+2 de sezeryan doğum yaptım.Gelişimi gayet iyiydi kızımın. Sezeryan doğum yaptım direkt yoğunbakıma alındı 7 gün kaldı süt sağıp götürdüm devamlı. 7. Gün ameliyata alındı sonra bi 7 gün daha kaldı ilk kucağıma aldığımda 15 günlüktü sonrasında hep dikkat ettik ağlatmamaya çalıştık morarıyordu çünkü. Kalp hastalığından dolayı ememedi sağıp verdim mama takviyesi verdim. Büyük ameliyat için 7 kiloda olması gerekiyor dediler çok şükür kilo alımı güzeldi ama 🙏🏻 2 defa anjio oldu 5 aylıkken de büyük açık kalp ameliyatına alındı 7 kg ile ama ağır bir ameliyattı 44 gün yoğunbakımda savaş verdi sonra kaybettik 32 gün önce 🙏🏻 Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesinde takipliydik ameliyatı da orda oldu çokkkk memnun kaldığım bir hastane oldu çok ciddi emek verildi nasibi bu kadarmış hiç pişman değilim verdiğim mücadeleden dolayı.21. Haftada amniyosentez yaptırmıştım aldır demişlerdi istemedim mücadele ettim ve onu tanımak çok güzeldi hiç pişman değilim. Hipoplastik sol kalp sendromu en ağır vakalardan biri olarak geçiyor ancak her şey rabbimin elinde mucizesi çok inşallah hayırlısıyla bi mucize nasip etsin 🙏🏻 Üzülmemek imkansız biliyorum ama elinden geldiğince tadını çıkar her anını kaydet rabbime çok dua et elinden geleni yap gerisi rabbimin takdiri 🙏🏻 Benim güneşim melek oldu ama mücadelesi çok güzeldi ♥️ Herkesin kaderi farklı rabbim mucize nasip etsin inşallah