123pln ilk once hastane icin gecelik pijama vs bakarsin canim aldiysan gec emzirme sutyeni ve atleti yada sadece emzirme atletide kullanilabilinir depent yada ona benzer kulot bezler yada istedigin bez farketmez bunlar senin icin olacaklar cantanda havlun pecetelerin ben klozet icin migros gibi buyuk marketlerin birinde klozet kagidi almistim hijyen icin sabununu disfircani macunumu almistim diger alinacak seyler senin istedigini gore degisir makyaj veya lohusa setleri gibi…
Bebek icin hastane cikisi kalacagin gun sayisina gore alirsan idare edersin ilk verdigin esyalar kirlenecek kan vs odana gelince degistirirsin sonra ise mama verirsen mama akar yada cis cikar kaka cikar bulasir bunlari hesaba katarak hastane cikisi yada zibin bisiler alirsin bebek sicak tutulmali nekadarda hava sicak olsada yinede battaniyeni al cok kislik olmasin ama pamuklu guzel saracak battiniye iyi olur sanirim puset vs almissan onu goturup cikarken ona yatirirsiniz bebek icin agiz mendili bez ve corap onemli baskada aklima gelmiyor