Cansufatih Hanımlar ya sizlere birşey sormak istiyorum ben normalde özel bölgeyi kendim alıyordum ama artık göbeğimden dolayı zor oluyor ilk defa kuaföre gideceğim ama çokta çekiniyorum bu düşünceden nasıl kurtulabilirim ya
Zehraa12 Cansufatih baby çekinme valla tertemiz yapıyorlar artık o kadar görmeye alışmışlar ki alayım bitsin kafasindalar ve emin ol uzun süre seni götürür ağda
mnrgnc Cansufatih az önce kuaförden çıktım ilk başta bende çekiniyordum ama 10 dakika da aldı bitti hiç çekinmeyin tertemiz yapıyorlar 🤭
cigdem4154 Cansufatih ayyy aynı ben bende öyle bi de zaten jilet olduğu için ilk ağda yaptırmaya da korkuyorum ki 36 haftalık oldum 🙈
Cansufatih Zehraa12 Hem acısından korkuyorum hem gidip direk oraya yatmaktan korkuyorum 😂😂 Cesaret depolamam lazım yarına kadar 😂🙈
Hoppala Ben lazere gidiyordum bide, alışıyorsun ilk bi garip oluyor ama onlar günde kaç tane görüyorlar
Cansufatih cigdem4154 İyi almışsınız Valla 36 haftalık ya da ben mi çok ağırlaştım bilmiyorum eğilemiyorum ben ya 😂😂 dediğiniz gibi birde jilet olunca çok korkuyorummm😂🙈
cigdem4154 Cansufatih dayanacağımı bilsem ağda ya gidicem de çok acıcak biliyorum 🤣 valla oturuyorum aynanın karşısına saatlerce uğraşıyorum
nmtock41 Cansufatih estetisyen olarak çalıştım çok utanarak gelen oluyordu özel bölgeni görmüyorum sadece tüy kökü kıl odaklıyım diyerek rahatlatıyordum siz de öyle düşünün o bölgenin bi önemi yok temizlemeye uğraşıyor alan kişi de ben de çok utanıyordum artık hiç çekinmiyorum pis olması tüylü olması daha utanç verici bence böyle düşünün
Sinem-123 Cansufatih bende yeni geldim kuaförden sürekli kuaföre aldırıyorum kendime bi yer sabitliyorum öyle devam ediyorum rahat ve temiz oluyor tavsiye ederim ilk başta çekinmiştim ama günde kaç kişiye yapıyorlar öyle düşün 🤔