cemrekuyucu 2 -3 gündür adet ağrısı gibi sancı giriyodu yaklaşık yarim saattir de bu ağrı geldi yine gitmiyor normal mi böyle bişey yasayan var mı acaba 🥺
nrsen cemrekuyucu bende 35+2 deym iki günde bi adet sancım var hapşırınca da kasıklarm fena ağrıyo. Şuan sarmaladm karnımı yatıyorum valla
Aayyssnn cemrekuyucu şöyle söyleyeyim bu ağrılar düzene girer sıklaşır ve giderek artarsa bunlar gerçek doğum sancısı oluyor, fakat duzensizse artmiyorsa ve geçiyorsa yalancı doğum sancısı oluyor ki ben bir aydır yalancı sancilarla uğraşıyorum
Yaseminf cemrekuyucu doktor bana artık yavaş yavaş adet agrisi gibi ağrı yaşarsın ama duzenlinolursa 10 dk dan fazla sürerse hemen gel dedi bebek doğum kanalına girsin diye rahim kendini hazkrliyirmus sizinki uzun surduyse bence bi gidin ne olur ne olmaz
nmtock41 cemrekuyucu normal tabiki .. artık bedenimiz doğuma hazırlanıyor he enfeksiyon, nişan su vs yoksa kasılmalar falan yoksa normal diğer durumları takip edebilirsin ben de 37 oldum 34den beri sabahları özellikle kasık ağrısı oluyor snki regl olcakmışım gibi doktorum da normal dedi sordum
Hopee Merhaba aynı haftalardayiz,ben de benzer şeyler yaşıyorum, kasık ağrısı da çok,bebek çok sık sertlestiriyor kendini,bilen varsa diye bekleyim ben de sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabb’im hepimize
Damla25 Hopee cok sık oluyorsa normal değil dedi doktorum ben 32. Haftadym serum iğne falan kullanıyorum erken doğum olmasın diye mutlaka doktorunuza görünün
Handekrkr Merhaba , bende benzer durumlar yaşadım Çarsamba günü.Agrı geçmek bilmedi , doktorumu aradım en sonunda ,.Gel bi nst cekelim bebege bakalım dedim .Hastaneye gittigimde çok hafif sancılarım cıktı ama bunlar artık normalmiş bu haftalarda. O yüzden doktorunuza bi danışın derim ☺️.
Hopee Handekrkr evet umarım normaldir, o kadar ağrıya büyük sancı çıkmıyor,ama sık sık nst takibi yapılması gerekirmiş haftada bir ya da gerekse daha fazla
Hopee Damla25 nst de çok yüksek sancı çıkmadı ama ağrılar şiddetleniyor şikayetler artıyor daha sık kontrol e giderim