eslemsi Aybukeninannesi01 bazen ckk alir bazem az bosver daglik cok degerli hic takilma kiloya. Bak benim kizim 3 yasina degcek dogdu dogali cok yiyimsiz sabah az bi yedi bode az once bi avuc makarna baska bosey yok ama cok saglikli hastalik bilmez
Angelss Aybukeninannesi01 benimde yaklasik4 haftadir dogum kanalinda haftada iki kea kontrole gidiyorum suan dogum gozukmuyor herkeste farklidir elbette bends okudugum netten endiselendim
Aybukeninannesi01 Angelss peki bebeğinizin hareketleri nasıl sık sık tuvalete çıkıyormusunuz ben bebişin kafasını hemen vajınanın üstünde hissediyorum resmen ya
edis22 Aybukeninannesi01 1 veya 2 hafta geriden veya onden gelmesi problem digil canim endiselenme bol bol yogurt muz kasar peynir sut ic bunlar bebegine kilo aldirir. Insallah zamaninda dogar 🤲🏻😇
Angelss Aybukeninannesi01 benimde oyle hemen vajinanin ustunde hissedyorum sanci su gelmesi olmadigi surece sikinti olmaz dedi doktorum asagiya dogru cok baski yapiyi sanki her an cikacak gibi hissediyorum
muge1661 Kanala inmek derken tam olarak ne oluyor? Yani bebeğin baş aşağı pozisyon alması mı yoksa rahim ağzından daha da aşağıya inmesi mi ? Bende 34 haftalığım son 1-2 gündür aşağıda özellikle sol tarafta baskı hissediyorum 🫤
Aybukeninannesi01 muge1661 rahim ağzından daha da aşa inmesi normal doğum için hazırlık işte yavaş yavaş açilmayi sağlıyor
Aybukeninannesi01 Angelss valla bendede böyle oluyor 🤦🏻♀️Açıkçası korkuyom 38 haftaya kadar açılmam olmaz inşallah zamanında kavuşalım 🙏
Haahahhaha Aybukeninannesi01 benimde 33 haftalık programa göre 34 regl agrısı gibi agrım vardı dün hastaneye gittim alttan muayene oldum açılma yok ama yumuşama vardı ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici iğne verdi arada karnıma agrı giriyor sizde durum nedir acaba alttan muayene yüzüne mi oldu kendimi aşırı kastım aşırı
Aybukeninannesi01 Haahahhaha bebek hareket ettikçe kasıklarıma ağrı giriyor dayanılmayacak kadarda değil yani alttan muayenede neden kendinizi kastınız kı ben hiç bişeyi hissetmedim valla
Hakanbuse Aybukeninannesi01 benim bebegim 25. Haftamda indi dogum kanalina acilmam oldu sancilarim oldu ona ragmen su an 34. Haftamdayim 1 hafta hastanede yattim o kdar bende 34+1 de gittim 2050 gram dedi simdilik iyi durumu dedi kilosu az degilmi dedim senle esin de zayifsiniz cok iri bi bebek bekleme dedi sagligi iyi dedi
Aybukeninannesi01 Hakanbuse peki neden açılman oldu o haftalarda ağır falan mı kaldırdın yoksa kendiliğinden mi oldu inşallah zamanında gelir bebişlerimiz🙏
Hakanbuse Aybukeninannesi01 yok bi zorlama yapmadim rahim agzina baski yapmis bebegim donerken o yuzden sanciyla gitmistim hastaneye acilmam olmus gecti tekrar nst ye girince bi sorunum olmadi agrim falan ama nolur nolmaz diye akciger gelistirici igne oldum şimdi artik korkmuyorum dogum yapsamda bi sorun olmadan kucagima alabilcem zayif olsa da illaki toplanir