Arslanyavrusu123 Selam kızlar yakında doğumum var sezeryan olcak bilgi amaçlı bu damlalar nasıl acaba bi trendyoldan süt artırıcı çay aldım birde danlalar varmıs bestlax bunlarıda kullanbiliyomuyum doğum yapınca hemen
Ozlemyusuf Arslanyavrusu123 süt arttırıcı çayların değilde bestlak damlanın etkisini gördüm ben ama en çok arttıran da kuru incir hoşafı oldu aktardan rezene almıştım günlük 2 kupa ondan içerdim bütün bunlar hep süt yapıyor
2bebe1gebe Arslanyavrusu123 bestlak damla kullandım ve memnun kaldım benimde doğumlarım sezaryan olmuştu odaya gelen doktor direk almamı söylemişti ve süt yaptı ama bu tür şryleri trendyoldan alma taraftarı değilim eczaneye göre uygun oluyordur belki ama güvenemiyorum mesela bi ara sudocremin mudailini sattıklarını fark etmiştim o yüzden eczane den alakta fayda var
Derya Arslanyavrusu123 ben bunları yanlış buluyorum kendim de hataya düşüp kullandım sadece içtiğim zaman sütüm vardı içmediğim zaman asla gelmiyordu bir nevi sizi bağımlı ve zorunlu bırakıyor bunun yerine bol bol su tüketin 4-5 litre zaten süt sudur dereotu yiyin kahvaltıda tahin yiyin bunlarda süt yapar