Mihrimahvuslat 2prensesannesiiii bende kullandım ama. Düşük yapmıştım polikistik çıkmıştı kanamayı kessin diye vermişti bana
Aleynaakkis 2prensesannesiiii ben genelde tarlusalla adet oluyorum her ay ve beta hcg bakmadan asla vermiyorlar eğer hamileysem zarar verir diye
sacmalamakizim 2prensesannesiiii kimyasal gebelik mi canım anlamadım soruyu neden Tarlusal kullanacaksın?
2prensesannesiiii Mihrimahvuslat anladım kendim için sormadım ben arkadaşım adına soruyorum da böyle bi bilgi edindik doğru mu acaba diye merak ettim
2prensesannesiiii sacmalamakizim arkadaşımın 5 gün geçti adeti gebelik şüphesi var gebeliğede hazır değil testleri negatif tarlusal kullanıyor söksün diye bi bilgi edinmiş tarlusal bebeği besler diye 🤷🏻♀️ Sorayım dedim
2prensesannesiiii Mihrimahvuslat testte yapıyor negatif çıkıyor ama adeti 5 gün geçti tarlusal içiyor
busepoyraz @2prensesannesiiii ben de evde testler yaptım hep negatif çıktı adet olmuyodum ama tarlsual kullandım 1 haftada 2 kutuyu yarıladım resmen ama düşük vs olmadı şuanda 30 haftalığım şükür ki sağlıklı ilerliyor gebeliğim