Tugcezeynep89 Arkadaşlar 6+3 Ken kanamam başladı iğne ve hapkullandim geçmedi sonradan kesenin düşmeye başladığını öğrendim.doktorum pazartesi ye kadar bekleyip göreceğiz olmadı kürtaj dedi ama kanamam kesildi bitmiş olabilirmi acaba bu durumu yaşayan varmı
Gamzelit Tugcezeynep89 canım bende de oldu aynı zamanlarda sayılır proluton iğne ve progestan kullandım kesildi hemen ama kesenin düşmeye başladığını nerden anladın? Birde düşmemişse ve ölmüşse içine ki Allah korusun, seni zehirler bu çok çok tehlikeli. Şuan bende takip altındayım. Kontrole git bence içinse parça kaldıysa da enfeksiyon riskin var🌼
Eylulsmom_02 Tugcezeynep89 merhaba 6. Haftamdan beri progestan iğne vuruldum 8 de yanlıs hatırlamıyorsam kanamam oldu ve hemen gittimizde progestan iğne vurdular tekrar gece sabah kendi doktoruma göründümde de doktorum PROLUTAN DEPOT 500mg 2ML iğne vurdu progestan dan daha ağır dı o an kanamam durmuştu size hangi iğneyi vurdular ?
a_burcu_bur Tugcezeynep89 ben yaşadım aynı durumu, kendiliğinden düştü. Bana da acı çekme, temizleyelim kürtajla dendi ama ben bi hafta bekledim, ağrıdıkça ağrı kesici içtim, çok şükür parça da kalmamış, kürtaj olmadım.
Tugcezeynep89 Gamzelit canım kese yeni oluşmuş içinde daha bebek yoktu kalp atışı felan henüz duymamıştım . Ultrasonda silik gözüktü kese o yüzden düşmeye başladığını anladık
Eylulsmom_02 Tugcezeynep89 allah allah benim anında durdurdu ağrıyı bile kesti çokta ağır bi ilaç 3 gün kramp girdi bacağıma ağrıdan 🤦🏼♀️ Şuan kanamanız devam ediyor mu