Acemianneee08 Umutluanne1 senden de kuzum . Allah’tan benim anlayışlı çıktı da yazdı bu haftaya kadar
Acemianneee08 Umutluanne1 benim 36. Haftam hem oksapar hem corasprin kullanıyorum canım yarın kontrolüm var sanırım bıraktıracak artık
Bsraao Umutluanne1 evet alınıyor ben geçen hafta bu gün sordum 1 kutusu 150 TL idi . Doktorum rapor çıkardı ben merak edip sordum . Doktorum 40 kutu yazmıştı raporsuz 5 bin TL roporla 500 e düştü baya pahalı olur
Umutluanne1 Bsraao oooo çok iyi 500 falan zaten bir sürü para veriyoruz herşeye birde ilaçlar çok pahalı bende rapor çıkartıcam inşallah pozitifse canım yoksa o kadar para çok zor
Umutluanne1 Acemianneee08 ayy inşallah bıraktırır artık karnında yer kalmamıştır artık 🤦🏼♀️Sonuna gelmişsin artık ne kadar güzel Rabbim kucağına almak nasip etsin 🤲🏻
Acemianneee08 Umutluanne1 amin inşallah canım benm bacağa geçtim valla karın büyüdkçe zor olmaya başladı yapmak
Acemianneee08 Umutluanne1 acımıyor canım yavaş yaparsan . 24. Haftadan beri kullanınca artık alıştık acısına acıyosada hissetmiyosun🤭
Uneremine Umutluanne1 canim aliniyor ama dünya bi para tutuyor. Aile hekimi yaziyor daha uyguna denk geliyor
Umutluanne1 Acemianneee08 aynen kuzum kesinlikle Allah sağlıklı sohhatlı kucağımıza almak nasip etsin 😍