Benjaminannesi Hanımlar 36+5 olup 2400 olan var mı ne yaptınız acaba doktor haftaya yine gel dedi bu çocuk ne yaptıysam kilo almadi delirecegimmm 🤦
Hayat2706 Benjaminannesi son haftalar muz yiyince kilo alır bebisler isterseniz deneyin bi ama kafanıza da takmayın
Neseeli Benjaminannesi doğana kadar 2800 3000 olur zaten canım dert etme bence 2500 4000 gram arası doğan bebekler normal zaten..
[silindi] Benjaminannesi ispanak ye cok kilo aliyorlar ama genetikte olabilir yani bebek minyonda olabilor ki bu o kadar kotu bisey degil , doktor gelisimi kotu demediyse sorun yok korkmayin.
Benjaminannesi Hayat2706 denerim eşim çok sinir ediyor beni senin yüzünden almıyor diyor sanki önünden ekmeği alıyorum 😂😂
Benjaminannesi [silindi] gelişimi kötü demedi ama şu an 2700 olması gerek bir şey yemiyor musun dedi yiyorum dedim
Hemecikk Benjaminannesi benim de o haftalarda aynı kilolardaydi hatta bir hafta hiç kilo almadı.En son pazartesi günü gittim 38+1 de 3080 Gr dı. Doktorum gayet normal dedi boşuna stres yapmayın. Tabi ben yine de kaşar falan yiyorum 😊
121 Benjaminannesi Bol bol kaşar tüketin inanın çok işe yarıyor ben fazla yemek yemeyen birisiyim bu kaşar yemeyi eşimin kuzeni söyledi sadece kaşar yedim kahvaltı da şimdi çok şükür kilomuz normal
Zeynonun_annesi 121 kaşarı nasıl tüketiyorsunuz? Siz türkler kahvaltı da yiyorsunuz qaliba.. amma nasıl? Cevaplarsanız sevinirim..☺️
Yaseminf Benjaminannesi normal kilo aralığında görünüyor zaten boşa panik yapma bence kuruyemise peynire yumurtaya yogunlas yeşil mercimek kaşar tahin pekmez diyorlar et yoğurt
[silindi] Benjaminannesi ama her bebek ayni degilki esim 3 kilodan biraz fazla dpgmus kuveze girmis ben 2100 le girmedim , cinsiyetinin etkisi falanda var 2700 olmasi gerekiyor ama neye gore :D
Nehir-Poyraz Benjaminannesi evet benim yengem hastanede yatıyodu bebek zayıf diye sezeryana almadılar kadın hastalıklarından dolayı acil zorunlu sezeryan olması gerekiyordu doktor anneme demişti iki üç günde dondurma yiye yiye alınacak kiloya geldi. Bende şimdi çok yiyorum 28+4 üm bebeğim 1300gr 🙈
kahvesever__ Benjaminannesi her gece yatmadan bir bardak süt iç ve muz ye sabahta aynı şekilde çok kilo aldırıyor