Nehir-Poyraz Tusami valla ben dayanamayıp yapıyordum. Ama laboquıck güzel marka. Ama 20dk yanlış bi süre haberin olsun kutusunda da yazıyı. Ebruya çok itibar etme derim bu konuda
Tusami Nehir-Poyraz valla artık bilemiyorum hiç bişey, çok sıkıldım 🤦🏻♀️Bu ay olmazsa rahim filmi çekileceğim, sonra doktorum demişti gel yumurtlama takibi yapalım, öyle yapacağım
Tusami Arsub11 şu an yok zaten biliyorum, ama beş gün kala İçin koyu geldi bana , daha da koyulaşabilir diye düşündüm
PPerii İnşallah vardir canım , benimde adet 1 gün gecikti evde test yok ovulasyon yaptım t de kırmızılık var ama bende bi bilemedim 🙈
Arsub11 Tusami tm kuzum takipte kalalim varsa zaten gun gun koyulasir beni habersiz bırakma olurmu bizim bat tarihlerimiz ayniydi demi
Tusami Arsub11 22 Haziran cnm, bu gün son ovulasyon testim var , onu da yapacağım. Aslında bu ay günüm geçmeden test yapmayacağım demiştim, ama yarın babalar günü , varsa eğer eşime sürpriz yapmak istiyorum
igvescarim Tusami benim aynı bu şekilde çıktı hatta normal gebelik testinde çıkmadı sonradan gebelik testinde çıkmaya başladı inşallah hamilesindir 🤲🏻💓🌸
Tusami igvescarim yaaa 🤩bende internetten araştırdım böyle çıkıyor sonra koyulaşıyor , forumlarda fln çok gördüm bu şekilde. Peki adetine kaç gün vardı böyle çıktığında ? Bu yaptığım 5 gün kala. Bu gün de yapacağım ama bu sefer az sıvı tüketip öyle yapacağım
Aycass Tusami ben de adetime 6 gün kala ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrendiimm bu şekildeydi. Akşamına hemen kan verdim pozitif🥰 sen de kan ver canım garanti olsun