Gunes74 Merhaba Kızlar daha yolun çok başındayız ama şimdiden araştırmaya başladık Ankara Koru da doğum yapan var mı acaba hangi doktora giriniz yada önere bileceğiniz doktor şimdiden çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin kuzucuklar 🤗
Sevgiiss Gunes74 doğum yapmadım ama 20. Haftadayım özgür kan hocama gidiyorum ve onu çok seviyorum öneririm aşırı tatlı dilli
Melike Gunes74 Eylülde doğum yaptım özlem hocaya gidiyordum. Eh işte memnundum ama hastane gözümde 0 kesinlikle o kadar parayı haketmiyorlar. Doğumdan sonra ilgi alaka rezillik resmen
SunnyG Benim iş arkadaşımın eşi orada doğum yapmış. Özel muayenehanesi olan doktorun anlaşmalı olduğu yermiş. Kendimiz gidecek olsak gitmezdik, hastane ve cihazlar çok eskiydi vs dedi.
kbra-gngor Melike çukurambar koru öyleyse sincanı düşünemiyorum suan ilgileri gayet iyi ama doktorumda iyi personelmi sıkıntı
Gunes74 Hepimize ayrı ayrı Çok teşekkür ederim açıkçası benim de korkularım var. 12. Haftadayız bizde, fiyat olarak hiç araştırmadım özel sağlık sigortamızdan dolayı. çok sağolun sağlıkla kucağımıza alıp iyi günlerde büyütelim inşallah 🤲🤍
Melike kbra-gngor Evet koca katta 2 tane hemşire vardı. Çağırıyorsun 30-40 dk anca geliyorlar hizmetliler desen öyle kan olan yerleri bi sildirmemiştik. Kuzenim gazi üniversitesinde doğum yaptı hiç odadan hemşire çıkmadı neredeyse sürekli ilgilendiler aynı özel hastane gibiydi demişti onu da duyunca iyice pişman oldum
kbra-gngor Melike doktorum iyi personellerde iyi Sincan koruda ama doğumda goreceüğim artık hizmetini
kbra-gngor Melike insallah simdilik herşey normal gayet iyiler yani personeller kan alma birimi sekreterler falan ama tabı yatınca bellı olur