Deletedmom987 E bebek şubat indirimlerinde bebek arabası ana kucağını aldım daha 3 ayliktım. Cinsiyetini öğrendikten sonra da heves ettiğim kiyafet vs aldım
Deletedmom_7 MrsAyana siz doğru olanı düşünüyorsunuz ben 16. Haftada başlamışım şimdi 27. Haftadayım çoğu eksiği tamam iyiki de o zaman başlamışım hala da eksikleri çıkıyor yetişmezdi
Karelinannesi MrsAyana vakit aşırı hızlı geçiyor ben erken başladım ama baya az az alıyordum sonra pişman oldum 2 ay kaldı doğuma aldıklarım kadar bi o kadar eksiğim var yani şuan erken değil aksine ne kadar erken biterse o kadar iyi
gamzecee MrsAyana 36. Haftadayım kesinlikle al ben son hafta yaparım dedim şimdi yerimden kalkamıyorum daha bir çantam bile yok kimseyi dinleme cinsiyet kesin belliyse yavaş yavaş almaya başla
MrsAyana gamzecee belli belli son aylar çok zor olur zaten insan kendini bebeği dinlemekten zaman bulamaz ki zaten
Babymomhappy MrsAyana valla kuzum kimsenin lafına bakma ben 6 haftalık öğrendim gittim unisex şeyler aldım sonra cinsiyetini öğrendik almaya başladık şimdi 36+4 haftalığız herşeyimiz tamam sadece bebeğimizi bekliyoruz 🥰 ay ay alışveriş yapınca hem maddi hem de manevî olarak yorulmuyorsun😘
zamaneannesi80 MrsAyana 17. Haftam bitmek üzere bende başladım ufak tefek.. birikince işin içinden çıkılmıyor ve fiyatlar her geçen gün artıyor. Yaz bitimi odasını da alacam aldıklarımı yerleştirecem
esmaozdemir76 MrsAyana ben de cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum bı de 1 aya kadar tasinacagim taşınma işlerim bitsin hemen baslayacagim
esmaozdemir76 Gamze-Bst benimkide kış çocuğu olacak çok fazla kıyafet almayı düşünmüyorum yaza zaten neredeyse 6 aylık olacak o zamanlar güzel güzel kıyafetler alırım
Mlktnc MrsAyana ben öğrendiğim ay başladım. 30 haftalık olduk hâlâ bakıyorum eksik var. Bence alışveriş işi sona bırakılmamali🙄
Halfey 23 haftalık dün bikaç takım aldım çokta almayı düşünmüyorum kış bebesi olacak 6. Ayından sonra kıyafetler alırım inşallah
MrsAyana Halfey benim de kış bebeği olucak o yüzden bide ne kadar hızlı büyüyorlar bilmiyorum o yüzden kıyafeti en sona bırakıcam 😂
MrsAyana teachersrn kıyafet en kolayı ilk bebek olunca zor oluyor tabi hiç bir şey olmadığından anca tamamlanır ☺️
teachersrn MrsAyana evet siz başlamalısınız bence, gün geçtikçe fiyatlar artıyor zaten. Biz ilk çocukta her ay bir büyük eşyasını almıştık mesela, bir ay beşik bir ay araba gibi 😊
MeyraEylulBallisi MrsAyana yavaş yavaş almaya başlayabilirsin bence. Almasanda araştır aklında ne alacağın net olsun yoksa çok zorlanıyosun. Özellikle bebek arabası, beşik gibi şeyler.
MrsAyana MeyraEylulBallisi bence ufak tefekler daha çok yoruyor insanı en iyisi aklına geldikçe aradan çıkartmak