pkr45 erkek bebekde ilk yapılan idrar testi genelde biri silik cıkarmıs dogrumu. Benim 3 kızım var suan 4. hamileyim yine kopkoyu idrar testim. Etraftan bir kac kişi öyle söylemişti
zamaneannesi80 pkr45 çok saçma bence koyuluğu beta değeri ile alakalı. Oğlum olacak idrar testim çok koyuydu
girl_boy_annesi pkr45 kızıma hamile iken T çizgisi o kadar siliktiki zor görmüştüm şimdi oğlum olacak inşallah idrarı teste damlatır damlatmaz T çizgisi c çizgisinden daha koyu oldu
pkr45 eger erken ögrenirsen kız oluyormus öyle söylüyorlar. Eltimin yeni oglu oldu oda aynısını söyledi adetim bir ay gectigi halde silik cıktı dedi doktoruda erkek bebekler öyle oluyor demiş
girl_boy_annesi pkr45 adetimi 20 gün geçtikten sonra yaptım koyuydu Kızım da adetime 3 gün varken yaptım çok silikti
Esracicek pkr45 kizlarima hamileyken adet gunumden once teste belli olurdu oğluma hamileyim adetimden 14 gün sonra silik bir çizgi gördüm
Deletedmom987 Bence onunla alakası yok ama ben adetim geçtikten 3 gün sonra yaptığımda çok silikti ve kızım olacak