Busssx Kızlar benim bebeğim karnımda durmuyor sürekli tekme tokat yumruk kafa her şekil vuruyor ve asla durmuyor bu haftalar da sizlerin de böyle mi endişe etmeye başladım hani 18-20 saat uyuyordular bizim ki 5 saat bile durmuyor 😂
Liyasmum Busssx ben 39+5 oldum , sen bi görsen artık kemik kemik hissediyorum , durduragı yok , ağlıycam artık ne olur biraz dur diye , rahmimi delicek gibi hissediyorum , hıçkırıgı bile dışarıdan gözüküyor 😂
Zeyneponur Busssx işin zor canım Allah kolaylık versin bende 27 .haftadan beri o konuda çok dertliyim sen 5 saat yazmissin benim 1 saat uyusa öpüp basima koycam bide galiba herkes oyle diyor yani zayiftim 47 kiloyla hamile kaldim karnim hic yoktu simdi vucut hatlarimi o kadar rahat hissediyorum ayaginin buyuklugunu kafasini totosunu karnimdan cok net belli aşırı hareketli çok zor sabah ayağını gogus kafesimin altina soktu 5 dk boyunca yerde kaskati çığlık atarak durdum benimkide kiz 34 haftadayiz
Busssx Liyasmum Şaka yapıyorsunnnn 39 a kadar böyle giderse vahhh halimize 😵💫😵💫🤣 sen kurtarmışsın bacım bize şans dile 🥲
Liyasmum Busssx kız ne kurtarması , doğucagı yok , doktor kilosunu ölçemiyor , kadının tek dediği şey allah yardımcın olsun ben böyle bir kız çocugu görmedim 😂😂
tarcinnnn Busssx kıyamam ya ahahaha 😂 bazen direkt karnımdan çıkcak gibi hissediyorum ittire ittire 😂
Liyasmum Zeyneponur aynen bende 44 kiloyla hamile kaldım , o yüzden inanılmaz fazla hissediyorum , yağ dokumuz çok fazla olmadıgından , götünü başını her yerini hissediyoruz 😂😂😂
Busssx Zeyneponur Ben zayıf da değilim canım 68 ile hamile kaldım ama aşırı hissediyorum benim bebek dışarıya çok büyümedi hafif boş giyince halen bilmeyenler anlamıyor iç organlarım sıkıştı daha içerde gelişimi de haftasına göre 10 gün önde gidiyor öldürdü daha beni haylaz oğlan 😂
Busssx Liyasmum Hahahah ay deme Allah yardımcın olsun arkadaşım ama sen sona gelmişsin istemese de çıkacak kira sözleşmesi bitti artık atıyorsun evinden 😂😂
Zeyneponur Liyasmum aynen canım öyle sağlıklı olsunlarda onemli degil diyorum ama cok acitiyir 30. Haftamda bu kadar acitmiyordu simdi cok pis vuruyor hickiriyor ya desen ben hickiriyorum o derece belli oluyor tekme gibi inşallah dogumumuz kolay olur💞🤲😊
Sbm050421 Busssx hahahaha benimki de öyle 28+0 ız son 1-2 haftadır kıpır kıpır kıpır bir yandan acayip hoşuma gidiyor bir yandan da gece uyutmuyor 😅😅
Busssx Sbm050421 Kız sağ sol düz ne tarafa yatsam tepki veriyor diyorum en son yüz üstü yatıcam göreceksin sus uyu arada bu işe yarıyor sakinleşiyor 😂😂
myangelson 22 haftadayim şimdi bile çok hareketli bazen çok aşırı hissettiriyor şuan böyleyse sizin haftaları düşünemiyorum bile 🙄🤯
Yaseminf Busssx yeri geniş ya ohhhhh takılıyor annesi benim de öyle suan kafasi asagi dondu sanirim vurduğu yerler de degisti midemin oraya tekme atıyor kaburga altlarına ve oram çok ağrıyor hareket ederken kolu bacağı vajinadan çıkacak diye korkuyorum
Busssx Yaseminf Doktor da dedi iç karnın geniş evet içeri büyüdü dışarı dan çok belli değil ama yer geniş diye top oynamaya gerek yok demi canım ama 😂
Deletedmom987 Benimki de aynı 35+2yiz, kızım dur biraz arada diyorum ama hareket etmeyince de korkuyorum bir şey mi oldu diye o yüzden o hareket etsin yeter ki ben razıyım 😁
Yaseminf Busssx 4 saatten fazla hareket etmezsen insan telaşa kapılıyor bosver oynasınlar daha rahat ediyir insanin ici
Fundatercuman Busssx Benim de öyle şuan 31 haftalığız ama karnım hiç yok doktor bana da aynısını söyledi. Ben de senin gibi korkup herkese sormuştum ya normal mi bu hiç durmuyor diye 😂😂 Demek ki normal bak bu haftalarda hepimizinki aynı 😂