Rabia-66 Kizlar olamaz diyorum bu kadarmi sanssiz olunur az önce seker testine geldim ve doktor kapali kaldim kapinin önünde🤣 neyseki bir kac gün daha bekleyebilirim 28. haftaya kadardi sanirim seker testi olunabiliyor
Rabia-66 benimmdunyamm Doktorun kapisi kapali 😃 Baska ülkedeyim canim ondan türkiye olsa mutlaka bulunurdu 😃
Deletedmom70006 “Benim vergimle maaş alıyorsun,nasil kapın kapali olur, nasıl yerinde olmazsın, utanmaz yoksa izine mi çıktın oysa 7/24 hizmetimde olmalıydın” diyip hesap sormadınız mi yani…
Rabia-66 Deletedmom70006 Canim bugün cogu is yerleride kapali megerse doktorda kapatmis hic bilmiyorum yani
Rabia-66 Deletedmom70006 Hesap sorsam ne ? doktorun meslegi insanlara faydali olmak sonucta 😃 yani buna ben karar veremem sonucta o doktor ben degil
Deletedmom70006 Rabia-66 hahahah canım ironi yaptım. Türkiyede doktoru, saglik çalışanını malıymış/kölesiymiş gibi gören bir kitle var. Biraz medeniyete hasret kaldım yapacağin yorumu merak ettim ondan öyle dedim 🤭🤭
Deletedmom70006 Rabia-66 iyi canım yurt dışı havası soluduğun belli 😊👌🏻 bu arada sorduğun soruya da şöyle diyim turkiyede 24/28. Haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi sen kaç haftalıksin şu an?