Mine0729 Kızlar venim tsh oranım asırı yüksekmiş gebelikte normalde yükseliyormus ama benimki fazla yüksekmiş 7 haftalığım brbeğime zarar vermişmidir
Cennet-Kokulum Mine0729 Canım sana ilaç vermesi gerekiyor. Bende kullanıyorum benimki gebelikten dolayı değil ama yinede kullanmam gerekiyormuş. Yoksa bebeğe zarar verirmiş. Sen bir doktora sor ilaç falan kullanmam gerekiyor mu diye. Korkma bişey olmamıştır. Ama doktorunla mutlaka konuş. Geçmiş olsun 🌸
Melekebbr Mine0729 ilaç kullanman gerekiyor dahiliye doktoru kontrolünde. Tsh yüksekliği bebeğin gelişimi ve büyümesini olumsuz etkiliyor
FKHA Mine0729 kaç olmuş ? Hemen ilaç kullanmaya başlarsan bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Daha 7 haftalıkmışsın bir sıkıntı olabilmesi için uzun süre tedavi edilmemesi gerekiyor. Onda bile kesin bisey olcak diye değil yani.
Beyza-M Canım benimgecen ay 5.88 di. Dün kontrole gittim 0.77 ye düşmüş levotiron (adını yazamadım ) 25 mg kullandım çok şükür inmiş. Bebeğimde sağlıklı hiç korkma ilacını aksatma yeter
Mine0729 Normalde foktorum hiö bir sey demedi sansa kardesim laboront ona sonucları gönderdim endokrinden randevu bike alamıyorum kardeşim baska sehirde halletti şükür testleri gönderiyorum ama gec kalmamısımdır inşallah
Kaderbastu Mine0729 randevu almanıza gerek kalmadan kadın doğum doktorunun yönlendirmesi lazım , benim öyle yaptı her ay gidiyorum randevu almadan
Cinarveannesi Mine0729 ben ilk haftalarımda başladım ilaca doğuma kadar da devam edecek 2 haftada bir düzenli kan verip baktırıyorum düşmüşmü diye levotiron 25mg kullanıyordum 4 bucuğa yükselmiş ilacımda dozuda yükseltildi ama bebeğe zararı olmaz korkma ilaç kullandığın sürece
Alparslann Mine0729 canım bende 2 buçuk aylıkken tiroid çıktı hergun ilaç kullanıyorum levotiron 25 mg hala iciyorum TSH 4 buçuk falandı şimdi bilmiyorum kan istemediler sende korkma insaAllah olmaz birsey
Sedahasan Her ay düzenli kan verip baktırmanız gerekiyor tsh değerlerinize ve ilaç kullanmanız gerekiyor bebeğe zararı var. 38 haftalığım halen kullanıyorum ilacımı( levotiron) 🤗