Saraselo63 İlk defa gidicem detaylıya normalde özele gidiyorum ama doktorum devlete yönlendirdi bizim burda cihaz yok dedi ama ben hangi bölüme gidicem ne kadar ücreti var ne zaman ve nerden randevu alıcam hiç bi bilgim yok yardımcı olur musunuz? 🙏🏻
Mysaa Saraselo63 detaylıyı perinatolog ve radyolog yapıyor canım devlette hangisini bulursun bilemiyorum birde orda randevu işi zor oluyor diye biliyorum özel yapan merkezler felan yok mu acaba .
Saraselo63 Mysaa daha bir ayım var benim aslında 17 haftalığız doktorum da bir ay sonra git dedi şimdi randevu alsam bulabilir miyim acaba
Mysaa Saraselo63 zaten 20-24 arası yapılıyor buna göre ayarlamaya çalış öyleyse canım devlet sistemni bilmşyorum yani nerden randevu alınır vs birde her hastanede değişiyor sanırım durumlar 🙂
Saraselo63 Mysaa doğru diyorsun canım bu gün bi tam araştırmam gerekiyor galiba sağol çok teşekkür ederim ☺️
Nesrincente Saraselo63 kadın dogum doktoruna gıdıceksın zaten o detaylı ultrason vaktin geldı gı ıcın randevu verecektir yıne sende soyler sın detaylı ultrason için geldım dıye ultrason ıcın gun vericek o gun gıdıp cektırıp sonucu alıp kendı doktoruna gösterirsin herhangi bi ücret ödemezsin devlette
Saraselo63 Nesrincente ya eğer öyleyse daha kolay olur canım en azından doktor yönlendiriyor Acaba aynı güne verebilir mi hani sen bin hastaneye baya uzaklıkta iki saat yol git gel çok zor oluyor malesef
Nurgl34 Saraselo63 önce kadın doğuma randevu almanız lazım o da perinatoloji bölümüne kayıt açıcak ondan sonra perinatoloji bölümünden randevu bulmaya bakın ama ben 1 buçuk ay uğraştım hiç bir şekilde randevu bulamadim 4 gün sonra özelde yaptiricam Siz nerede oturuyorsunuz acaba
Saraselo63 Nurgl34 yaa inşallah ben bulurum gerçi eşimin yeğenleri hastanede hep hemşir hemşire falan belki onlar da yardımcı olabilirler diye düşünüyorum ben Urfa’da oturuyorum canım
Nesrincente Saraselo63 sanmıyorum aynı gune ama bılemem de benım ta 15 20 gün sonraya verilmişti ikisindede
Damla2100 Saraselo63 canm kendi doktorun yanında yeşil alanı açmasını iste ondan sonra devletten perinatolji bölümüne randevu al bana açmadı bilgim yoktu randevu vermediler uzmanlık gerektiren bir bölüm olduğu için
Saraselo63 Damla2100 bana doktorum hiç bahsetmedi böyle bişeyden sadece detaylıya eğitim araştırma hastanesine git ordan yaptır sonra sonuçları bana getir dedi ben oradaki kadın doğumdan randevu alsam o bana detaylı için perinatologa randevu vermez mi acaba ya kafam karıştı