benimmdunyamm Kızlar şimdi lavaboya kalktım idrar yaptım sonra sifona basacaktim baya bulanık idrardi ama idrarın rengi açık renkti birde sular uzun saattir yoktu acaba sulardan mi öyle oldu
M-eng95 benimmdunyamm yani benim bulanıklaşınca hemen suya abanıyorum enfeksiyon olmasın diye bende de biraz böbrek sorunu var, enfeksiyonuna bakıp duruma göre bi ilaçta verebilir
benimmdunyamm M-eng95 var sanırım canım gene tekrarladı sanırım hem kasıgım ağrıyor hemde sarı akıntım var
benimmdunyamm M-eng95 haftaya gidecem 🤣🤣 Çarşamba günü bu enfeksiyon niye surekli beni buluyor yaa ilişkiye de girmiyoruz
M-eng95 benimmdunyamm valla canım bence sor, wc de olabilir çalışıyosan eğer iş yerindeki wc de birilerinden kapıyo bile olabilirsin
EsraBaykara benimmdunyamm gebelikte mesane tam boşalamıyor oda enfeksiyon yapıyor. Herşeye de dikkat etseniz yine oluyor enfeksiyon😤
benimmdunyamm M-eng95 yok kuzum evdeyim benim girdiğim WC eşim girmiyor bile tek kullanıyorum anlamadım yaa
benimmdunyamm EsraBaykara evet öyle birşey okudum zaten doktor son 3 ay ilişki yasak enfeksiyona vücut çok açık oluyor demişti 28 haftada kesti