Srdm  kendimce burdan daha önce atılanları da birleştirerek bi liste hazırladım eksik yada fazla gördükleriniz varsa paylaşır mısınız 😊
Diloss_14 Srdm eksik görmedim ama yenidoğan cok alma diyenleri takma sürekli kusuyorlar ve 3-6 ay takımlar buyuk oluyor 3500 kg doğdu ama hala yenidoğan giyiyor günde 2-3 kere değişiyor
Raskaa14 Srdm sağma makinası, havlu , bebek bezi, pamuk, nevresim, küçük çamaşırlar için eldiven çorap gibi makina içi yıkama kesesi. Çanta içi kullanmalık kese. Biberon deterjanı kanguru
zeytinkiz Srdm yenidogan ve 0-3 ay kıyafet cok lama derim tecrübeli bir anne olarak 🤭 Alt üst takımlar kıyafetle rgğzel ama esofman gibi olanlar sweet tshirt özellikle kalıpları biçimsiz oluyor o dönem giydirmesi or oluyor bol bol kolaylık ve rahatlık acısından tulum tavsiye ederim. Ben 5 ay full tulum giydirdim ondan sonra normal her türlü kıyafet aldım. 🤭 Önlük ne için onu anlayamadım. Onun yerine 6 lı yakalık almanı öneririm 2. 5 aydan sonra salyalar su gibi akmaya başlıyor benım kızıma ne kıyafet ne yakalık dayanmıyordu. Onu hep ıslanıyordu
Srdm Diloss_14 bende öyle düşünerek biraz fazla tuttum yenidoğanıda 😊 herkes çok alma diyor ama hergün çamaşır yıkıycaz yoksa 😃
Diloss_14 Srdm bende cok almadım her gün günde belki 2 kere yıkıyorum diğerleri olmuyor cunku buyusunde o kıyafetlere geçim diye bekliyorum yoksa gidip yenidoğan alıcam bir kaç takım daha🤦🏻♀️