Gozde0709 Şuan tam 20 haftalık oldum ama hissedemedim daha ve kilolu hamile kaldığım için mi bilmiyorum karnım büyümüş gibi gelmiyor
alonee Gozde0709 Nırmlade göbeğiniz varsa belki büyüdüğünü tam farkedemeyebilirsiniz. Hissedilmemesi 23 e kadar normal diye biliyorum
btlbsr Gozde0709 ben zayıf olmama rağmen ilk hareketini 22+5 de hissetmiştim şu an 30 haftalığım göbeğim yeni büyüyor iç karınla alakalı bide kiloluysanız belli olmuyor olabilir. Bebeğin gelişimi normalde endişelenmeyin
Ksks07 Gozde0709 plasentanız önde olabilir (korkulacak bir şey değil herkeste farklı yerde oluyor :) ya da göbek çevrenizdeki doku ile ilgili olabilir . Çok az kalmış İnşallah hissedersiniz yakında ❤️🧿
Sahranr Gozde0709 ben çok zayıf olduğum için 19 haftada hateketlerini hissettim ve ozaman belirginlesti biraz göbeğim 20 haftadayim şuan belki göbeğiniz varsa ondan hemen hissetmiyebilirsiniz üzmeyin kendinizi hissedersiniz🤗
Papatya58 Bende kilolu hamile kaldım 23 24te hissettim . Sunan 39um 🙈 Yerinde dursun diye dua ediyorum 🎀😂😂
Ceycey22 Gozde0709 canım bende balık etliyim karnım baya erken dönemden başladı çıkmaya şu an baya belirgin 22. Haftadayım. 21. Haftanın son günü başladım hissetmeye de 🥰