Deletedmom_34 Yeni açıldı, nisa ile birleştiler, doktorlar aynı. yakın zamanda burada doğum yapan var mı? Bilgi verir misiniz? Doğumhane, odalar vs her şey hakkında
Diloss_14 Deletedmom_34 14 gün önce yaptım birleşmedi Nisa hastanesi medipole bağlıydı zaten şimdi medipol ismiyle devam ediyor diyelim. Sezeryan oldum a dan z ye herşeyden memnun kaldım odaya çöp almaya gelen çalışandan tutun ebeler hemşireler hepsi Güler yüzlü ilgiler cokkkk cokkk memnun kaldım odaları cok güzel yapmışlar içinde herşey var duş kucuk mutfak tv koltuk ve geniş konforlu cok güzel ilgileniyorlar yemekleri güzeldi baska sormak istediğin varsa cevaplarım
Diloss_14 Deletedmom_34 oğlum solunum sıkıntısı cekti kuveze aldılar 3 gün ordaki hemşireler de cok iyidi cocuk doktoru vs sürekli aranıp bilgi aldım oğluma da cok güzel baktılar saolsunlar
Deletedmom_34 Diloss_14 ay çok sevindim, sağlıklı hayırlı uzun musmutlu bir ömrü olsun bebeğinizin, Allah analı babalı büyütsün. Size de çok geçmiş olsun. Doktorunuz kimdi acaba, sezeryan gününğz belli miydi, çok bekletildiniz mi doktor tarafından
_Melekk_ Diloss_14 kimde yaptınız doğumu doğumdan sonra karnınıza bastırdılarmı rahim masajı diyorlar
Diloss_14 Deletedmom_34 Allah razı olsun rabbim sizede göstersin inşallah dç dr Derya kanzagül idi. 37. Haftamda isteğe bağlı sezeryan olmak istedim o da tamam dedi 38+3 e gün verdi ama ben 3 gün önce sancılandım sancılanınca cesaret geldi belki yaparım dedim normal alttan baktı ve açıklık vs yoktu Çatımında dar olduğunu söyledi sancım olduğu için hemen o gün aldı beklemedim yani 38 de yaptım doğumumu🥰🫶🏻
Diloss_14 _Melekk_ dç dr Derya kanza Gül de yaptım ameliyattan çıkıp odanıza geçtiğinizde geliyorlar hemen ve cok ufak şekilde bastırıyorlar bende cok korkuyordum ama hala uyusuk oldugum için hissetmedim bile diyebilirim kum torbası konuldu onun ağrısı da cok hafifti hala uyusuk oldugum için yani oraları hiç düşünüp korkutmayın kendinizi benim gibi cok hafifmiş onlar kanamam da güzel oldu onların sayesinde hemen de toparladım karnım falan indi
Seymoshh Diloss_14 Derya hanımda iki doğum yaptım çok naif kibar ve insanı rahatlatan bir yaklaşımı var hastane ekibide çok ilgili doğum hane ebelerinden tutun bebek hemşirelerine kadar çok çok alakadar olmuşlardı anadolu yakasına taşındım şimdi çok zorlanıyorum hastane ve dr seçiminde çok uzak olmasam kesinlikle giderdim ama maalesef yakın bakmalıyım oradaki memnuniyeti başka yerde aramak çok zor