Burcukkk Kızlar 32. Haftamdayım tsh biraz düşük çıktı aynı sorunu yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız?
Baby3 Burcukkk cnm merhaba hemen bı dahiliye doktoruna muayene olup endokrin bölümüne yönlendirme yapıyorlar ben 20 haftalık gebeyim aynısi benimde düşük tahlil yapıp ilaca başladılar doğuma kadar 3 haftada bir tahlil verip ilacın dozu ayarlanacak ihmal etme önemli
Merveofs Burcukkk dahiliyeye görün canım ihmal etme. Bende de yükseklik verdi ilaç verdi 1 ayda çok iyi bir seviyeye indi hâlâ da devam ediyoruz ayda 1 kontrol var. Sana da muhtemelen ilaç tedavisi başlar. Panik yapma ve ihmal etme 😊
Halimee1634 Merhaba TSH düşüklüğü yaşıyorum fazla derece de hatta değerim 0,05 endokrini doktoruna gittim ilaç veriyor muhakkak gitmeniz gerekiyor
Burcukkk Halimee1634 Rabbım hepimizin şifasını versin inşallah biraz sorunlu Bi gebelik yaşıyorum gerçekten korkmuştum cevaplarınız içimi rahatlattı gerçekten
Burcukkk Merveofs Ay teşekkür ederim canım randevu alamadım Bi türlü şimdi tekrar tahlil verilemez aç karnına sonra dahiliyeye inşallah gerek kalmaz ama çok tedirgin olmuştum
Pgss Benimde tsh düşüklüğüm var 9. Haftamdayim 0.008 çıktı t3 T4 yüksek değilse ilaç vermiyolar genelde ancak benim onlarda yüksek çıkmıştı.ilaca başladık