Fatihinannesiii ben 35+1 sonrasında 1 hafta kadar idrar kaçırması yaşadım yeri geldi yetişemiyordum tuvalete evde hep ped kullandım dışarı çıktığım zamanda depend taktim hatta o hafta yemeğe çıktık ailemizle yemekten kalkınca baya tuvaletm geldi eve gelip arabadan inince dizime kadar su oldu pant dedim sanırım dogum başlıyor sondasinda kesildi tabi ama bir hafta kadar boyle yasadim , en sonda 36+5 sabahı eşimle dışarı yürüyüşe çıktık ailemiz yemeğe gelicekti hemde biseyler alırız dedik dönerken ağrı girdi kalcama ve gece boyunca geçmedi oysaki doğumun habercisiymis gece 00.30 da da kanamam oldu oturamıyordum adeta o derece ağrıyordu, 36+6da doğdu kızım , eşimle doğumda gördük kızımızı biraz yorulmuş hava vericez dediler doğum esnasında ıkınırken tabiki oda yorulabilir 😊 neyse odaya çıktığımda sonrasında söylediler 1 hafya antibytk tedavisi vericez enfeksiyon olduğunu düşünüyoruz dediler , doktoruma söylediğimde idrarı son haftalarda normal fedi , muhtemelen o idrardan enfeksiyon olduğunu düşünüyorum, ama çok şükür sağlıklı ve çok güleç bir bebek çok rahat buyuttum hasta vs de olmadı, hamileligimde rahatv g cmisti doğumda rahattı 1 hafta ayrı kaldık tabu yavrunuzla ama şimdi hep bizimle 😊 akıntı bende de oluyordu doğumdan sonra doktor fitil ve krem vermişti 1 hafta kadar kullanmak için, o üşümeden de olabilir ayaklar çekiyor ya ya da içten kaynaklı olabilir doğumdan sonra muayne yaparken yeniden söylerse doktleubyz ona göre çözüm buluş bende alıntı olduğunda sirkeli şu önermişti temizlik yaparken , bebeğinizle geçip geçmeyeceğini bilemezsiniz çünkü bende doğunca öğrendim oda bir ihtimal olarak söylediler birde erken geldi gününden 18 gün önce erken olunca da küvez durumu olabiliyor bu her bebeğe göre değişir tabiki, sağlıkla kucağınıza alın 🧿