Ervaannesi Berna0000 ben sağlık ocağına gitmiştim grip ve boğaz ağrısı şikayetiyle. O da Kulak burun boğaza yönlendirdi, hatta kontrol için gittiğimde kadın doğumcum bile çok kötü nezle olmuşsun buradan direkt KBB ye git dedi. Kendisi bakmadı yani
Askiletotomsu Berna0000 branş doktoruna gidilir Ben gebeyken öksürükten göğüs hastalıklarına başladım İki aydır da KBB ye gidiyorum geniz akintisindan ses telleri iltihabından filan Bölümüne gidilecek kadın dogumcu ne bilsin
Melekebbr Berna0000 ilgili bölümlere gidin tabiki herkes alanında uzmandır. İdrar yollarında problem yaşıyorsam her zaman ürolojiye giderim. Nezle grip vs durumunda ya göğüs hastalıklarına yada kulak burun boğaza. Tiroid problemim var ondada dahiliye kontrolündeyim
Mysaa Berna0000 alla alla öyle dediyse ona git canım ben gebelikle sağlık sorunu yaşamadım ama hastane de çalışıyorken mesela bogazı agrıyor kbb geliyordu işte başka bişey var o doktora gibi 😊
Berna0000 Ervaannesi peki KBB ne verdi canım size geçtimi hastalığınız bende üç gündür hapşırık burun akıntısı bazen de tıkanma var boğaz da yanma kaşıntı var gibi oluyor
Edanurgltkn Acile gittiğinizde gebe olduğunuz için ilaç serum vs vermemeye özen gösteriyorlar beni kendi doktorunuza danışın o sizi yönlendirsin diye acilden geri çevirmişlerdi hangi ilaçları kullanabileceğinizi doktorunuz daha iyi bilir
EsraBaykara Berna0000 idrar yolu enfeksiyonu için kadın doğum doktorum ilaç yazıyor sonuçlarıma bakıyor. Nezle olduğumda ne kullanabilirim diye sorduğumda gebelikte ilaç önermiyorum çok kötüysen hastanede serum taktırabilirsin demişti. Zaten sıvı aldığım için ilaçsız geçirdim ben. Tuzlu su gargara, buhar solumak iyi geliyor açıyo burun boğazı. Kekik kaynatıp onu da soluyabilirsin. Yastığını yüksek yapıp yat tıkanmamak için. Bol su,c vitaminli gıdalar tüket.Yatak döşek değilsen ilaca başvurma bence. 5-6 gün sürüyor ancak geçiyor grip nezle. Burnum su gibi akıyordu halsizdim ama geçti çok şükür..