Kubrak1993 Hanımlar merhaba travel sistem bebek arabasimi daha kullanışlı yoksa yeni çıkan baston Bebek arabalarimi kabin boy diye geciyo yeni doğduğu andan itibaren kullanilabiliyomus kullanıp memnun kalan varmı acaba
Baydemirhilal Kubrak1993 Bende kabin boy aldim ama istersen pusetini de alip travele donebiliyor traveller agir oluyor diye tercih etmek istemedim hem hafif hem kolay istersende travele donustugu icin daha mantikli geldi chicconun goody plusini aldim isterseniz arastirin daha kullanma firsatim olmadi bebisim dogunca insallah
MeralMine Kubrak1993 bende kabin boy istiyorum hem onlara araba koltuğu da takılıo miss.maclaren chicco kullandım fasafiso hafif olacak hafif
Vera09 Kabin boyla baston farklı. Ben kabin aldım travele hiç bakmadm bile iyi şeyler duymadm onunla ilgili
Vera09 Kubrak1993 daha kullanmak nasip olmadı hamilton r1 modelini almıştm ama şaun tükenmiş yada fiyatları çok çıkmış sanırım. Kraftın da kabin boyu vardı bi araştırın isterseniz. Mağzalara gidip görerek bakmak da iyi oluyor