mervebalandi28 Saglik ocagindan ucretsiz decavit pronantal verdiler ama cevremdekiler iyi olmadini bana kilo aldirdiini bebege faydasi olmadini soyledilrr kullananlar bakabilirmi 😔
-silinmis110- mervebalandi28 yok ben kullandım hic o konuda bir bilgim yok genelde de decavit yada elevit veriliyor çoğu kişi kullaniyordur
Ledeyna mervebalandi28 kullan bende kullandim cok iyiydim birakmak zorunda kaldim suan kullanmadigim icin vitamin degerlerim cok dusuk ve hic iyi degilim kilo gecer verirsin ne olacak ki alsan bile saglikli bi hamilelikmi yoksa kilomu onemli buna sen karar ver
mervebalandi28 -silinmis110- eleviti oglumda kllandm biliorum decaviti ilk dfa kullanm insalah bebegime fayda ypr
mervebalandi28 Cerentok yok cnm doktora gitmedm ben cok var gtmeme aile hekimnden hemsire verdi yani duydum bende ama nrbilm bebege faydasi olurmu iste bilmiorum Cerentok
Cerentok mervebalandi28 once bir doktorunla gorus canim o ne derse o ilaci kullanirsin bende 3 ay kadar kullandim decavit sonra doktor degisikligi yaptim 2.doktor elevit verdi aslinda doktoruna bagli galiba.ama decavitte ben bir sknti yasamadim cok kiloda almadim bebegimde gayet haftasinda kilosu seyretti .
Pinarr mervebalandi28 decavit kullanıyorum uzun zamandır kilo aldırma gibi bişeyi yok. İçerisinde yararlı dünya kadar vitamin ve folik asir devamlılığı mevcut. Doktorum da kullanmamı onayladı sağlık ocağından aldıktan sonra. Her sabah kahvaltıdan sonra bi adet alıyorum 😊 yan etkisine de rastlamadım.
mervebalandi28 YazCilegi 23 haftaligm cnm dpktora gtmedm saglik ocagndan verdiler ama en ksa zamanda dktruma danscam