ikramomm ben histeroskopi ameliyatı geçirdim. O ara özel mi devlet mi çok düşündüm. Yeni evlenmiştik ve çok borcumuz vardı. Ameliyatın histeroskopi ile olması riskliydi, ikinci ameliyat gerekebilirdi. 18.000 tl ameliyata vermem gerekiyordu bir yıl önce. Hem Zeynep Kamil’deki doktorlara olan güvenimden hem de maddi kaygılardan devlet hastanesini tercih ettim. Doğrudan yaptıkları bir şey yoktu ama kahvaltıya 1 reçel 1 tereyağ ve ekmek verdiler. Ne peynir ne zeytin ne domates. Sonrasında yanımdaki kadın ameliyattan cıktı ve kanaması vardı. Altına alez yok, alt açma bezi yok en son çarşaf verdiler o çarsaf kan oldu da yeni çarsaf yok diye değiştirmediler. Bana zamanında bir ilacı vermeyi unuttular. Ağrı kesici istedim vermediler. O sebeple biraz sıkıntı yaşıyorsunuz genel olarak ama ameliyatı da başka hastanede olsam iki ameliyat geçirmeme rağmen içim bu kadar rahat etmezdi. Şimdi doğumu özel hastanede istiyorum. Rahat olayım, özel bir odam olsun. Ancak riskli gebeliğim olsaydı devleti tercih ederdim. Doktorlara güvenden. Sizin maddi olarak sorunlarınız varsa devleti ciddi ciddi düşünün ama borcunuz yoksa sizi çok da sarsmayacaksa rahat bir şekilde özelde doğum yapın.