kuzeyinannesi_ Edahoso 16 gün kaldı ama plasenta kireçlenmesinden dolayı erken doğum olabilir her an tetikteyiz ☺️
Edahoso yeliz007 nasıl geçti, ben çatı muayenesi olmasın ama geçen hafta sancım olunca açıklık var mı diye baktı doktor onunla aynı şey sanırım çatı muayenesi öyle çok korkulacak bişey değildi 1 dk falan sürdü zaten
Aysh89 Son 50 ne ara büyüdüler çıkmaya hazırlanıyorlar maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin evlatlarımızı
yeliz007 Edahoso kızzzz dün çatı muayenesi oldum stresten uçuk çıktı 😀😀 Vee Hiç acımadı korkulacak bir şey yokmuş
RdvnMlkn Edahoso nst yapıldı ama çatı muanesi yapmadı doktorum yoktu bnde mecbur başka hastaneye gitmek zorunda kaldım
nmtock41 Edahoso eveeet ben de en son 14 hafta olduğumu hatırlıyorum cinsiyeti öğrenecektik zaten 24den sonrası tam hamilelik 🤣
nmtock41 Hacertanju uygulamaya göre 8 temmuz görünüyor normal doğum için bekliyoruz 37+1 olduk bakalım ne zaman gelir :)) doktor tarih vermedi yaniii
Edahoso yeliz007 evett benimde ilk alttan muayene edeyim dediğinde bir kasıldım sonra burdakiler kendinizi rahat bırakın dediği aklıma geldi hemen nefes alıp gevşettim kendimi zaten bir iki dk sürdü 🤭😂