Yerfistiklarininannesi 35hafta olduk bugun itibariyle kaburgalara baski var gogsumun altından sirtima kadar bi agri oturamiyorum artık sizde durumlar nasıl ben bitmisim bi ay nasil geçecek hiç bilmiyorum
Edahoso Yerfistiklarininannesi o kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim de o haftalarda özellikle akşam saatlerinde kaburgam kırılıyordu resmen ve sadece sol kaburgamdı çok şükür ki geçti şuan 🥲 ama 2 hafta falan çekmiştim acısını
can9129 Yerfistiklarininannesi 29 cu haftadayim iki aya yakındır aynı problem bendede var diğer hamileliklerimdede olmuştu sanırım doğuma kadar yaşicam bu sorunu
Yerfistiklarininannesi Edahoso ilkinde de olduen korktuğum şeydi buda şimdi başladı dogana kadar devam etmese iyi canim yaniyo suratım asılıyo milletin yaninda hiç hoş olmuyo
Yerfistiklarininannesi Ormanmeyveli hemde ne tekme atiyo ama yok heralde artık büyüdü baskı yapıyo yeri daraldi kendine yer acıyo ama cok can yakiyo ya
Yerfistiklarininannesi can9129 nefes kesiyo artık ilkimde de yasamistim bunda ne zaman gelevek inşallah olmaz diyodum bugun itibariyle selam verdi dogana kadar napacam bilmiyorum kilomda var sicak bide allah yardim etsin hepimize
Edahoso Yerfistiklarininannesi ben de sürekli elim kaburgamda geziyordum bir de üstüne elimi koyunca yanıyordu üflemek istiyordum resmen şimdi sende okuyunca fark ettim olmuyor bayadır 😅 38 e girmek üzereyim
Yerfistiklarininannesi Edahoso ay aman maşallah diyin çok zor ya nefesimi kesiyo uzandım az rahatladim